Microsoftilta yllätysjulkistus: Surface Headphones -vastamelukuulokkeet

Microsoft julkisti tänään päivitettyjen Surface Pro 6, Surface Laptop 2 ja Surface Studio 2 -tietokoneidenlisäksi myös Surface Headphones -vastamelukuulokkeet.

Surface Headphones -kuulokkeet ovat langattomat ja tukevat myös Microsoftin Cortana-virtuaaliavustajaa. Microsoft on suunnitellut kuulokkeet viihdekäytön lisäksi myös hyötykäyttöön – nimittäin laadukkaisiin kädet vapaana -puheluihin.

Kuulokkeiden vastamelutoiminnon voimakkuus on säädettävissä 13 eri tasolle. Säätäminen tapahtuu pyörittämällä kuulokekupin reunaa.

Surface Headphones -kuulokkeiden sisältämät kaiutinelementit ovat kooltaan 40 millimetriä.

Lisäksi kuulokkeissa on neljä suuntaavaa mikrofonia sekä neljä mikrofonia vastamelutoimintoon. Cortanan lisäksi kuulokkeissa on hieman älyä myös automaattisen toiston keskeyttämisen ja jatkamisen muodossa.

Microsoftin uudet kuulokkeet voi yhdistää Windows-, Android tai Apple iOS -laitteisiin Bluetooth-yhteydellä. Akunkeston Microsoft lupaa yltävän 15 tuntiin. Lataaminen onnistuu USB-C-liitännän kautta, ja kuulokkeet tukevat myös pikalatausta, joka antaa 5 minuutin latauksella tunnin kuunteluaikaa.

Saataville Surface Headphones -kuulokkeiden pitäisi tulla vielä loppuvuoden aikana, aluksi vain Yhdysvalloissa, jossa kuulokkeiden hinta tulee olemaan 350 dollaria. Ainoa värivaihtoehto on tässä näkyvä Platinum.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja