Mainos

Microsoft päivitti OneNote-ohjelmaa – haluaa sen käyttöön jokaiseen luokkahuoneeseen

Kilpailevia opetuskäyttöön soveltuvia muistiinpano-sovelluksia on jo useampia ja Microsoftin OneNote pyrkii nyt haastamaan Evernoten.

Microsoft on pikkuhiljaa kohdistanut OneNote-sovellusta opetuskäyttöön. Ohjelmistojätti on tarjonnut ilmaisia Office 365 -tilauksia opiskelijoille sekä luokkahuoneissa käytettävää Class Notebook -lisäosaa OneNote-sovellukselle.

Nyt OneNote on saanut päivityksen myötä lisää ominaisuuksia opetuskäyttöön. Päivitykset koskevat niin opettajien kuin oppilaiden käyttämiä oppimismoduuleita. Lisäksi oppilaat ja opettajat voivat tallentaa kopion omista sisällöistään omaan, henkilökohtaiseen OneDrive-pilveen, mikä helpottaa esimerkiksi muistiinpanojen siirtämistä kodin ja koulun välillä.

Palveluun on tullut lisäksi uusia tarroja, mikä tekee oppimisesta entistä hauskemman kokemuksen. Uudistusten tarkoitus onkin auttaa oppilaita ja opettajia digitaalisissa luokkahuoneissa.

Microsoftin OneNote-sovellus pyrkiikin päivitysten myötä kilpailemaan tosissaan samanlaisia palveluita tarjoavien Evernote ja Bear -sovellusten kanssa.

Lähde: Engadget


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.