Mainos

Microsoft ottanut järeät keinot käyttöön – maksaa ihmisille, että he siirtyisivät googlailusta Bingin käyttöön

Microsoft yrittää syrjäyttää hakukonejätti Googlen uusin keinoin. Yritys kokeilee nyt maksaa brittikäyttäjille pisteitä jokaisesta Bing-hausta. Pisteet voi vaihtaa edelleen esimerkiksi musiikki- ja elokuvaostoksiin Microsoft Storessa.

Samanlaista kampanjaa on kokeillut aiemmin jo Yhdysvalloissa. Ihmiset jotka omistavat Microsoft-tilin, voivat kirjautua palkinto-ohjelmaan. Kun käyttjät sitten hakevat tietoa Bing-hakukoneella, ropisee heidän pistetililleen pisteitä. Pisteet voi vaihtaa yrityksen verkkokaupassa lähinnä virtuaalisiin tuotteisiin, kuten musiikkiin tai elokuviin.

Yksi suurimman kokoluokan palkinnoista on tosin mahdollisuus näyttäytyä brittiartisti Charli XCX:n tulevalla musiikkivideolla. Se vaatii kuitenkin jo melkoisen monta Bing-hakua.

Microsoft aikoo laajentaa ohjelmaansa tulevien viikkojen tai kuukausien aikana myös Ranskaan, Saksaan ja Kanadaan. Sillä on Googleen kuitenkin melkoisesti kirittävää. Tilastotietojen mukaan Isossa-Britanniassa 86 prosenttia kaikista hauista tehdään Googlella. Bing tulee seuraavana 10 prosentilla ja kolmantena Yahoo 3 prosentilla.

Toistaiseksi ei ole vielä tietoa, onko palkinto-ohjelma saapumassa myös Suomeen.

Lähde: Wired

***

16:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.