Michelle meni rentoutumaan uima-altaalle – pulahdus jäi puolitiehen hotelliin iskeneen inhottavan ongelman vuoksi

Nainen meni rentoutumaan hotellin uima-altaalle – löysikin käärmeitä kaikkialta 1:36
Michelle Griese kuvasi käärmeitä hotellissa.

Wisconsinilaisen hotellin asiakkaat eivät olleet yksin allasosastolla.

Michelle Griese olisi halunnut rentoutua uima-altaassa, mutta se olikin varattu. Griese oli vieraana hotellissa Germantownissa – ja niin olivat käärmeetkin, kertoo CNN.

Griese oli valmis astumaan altaaseen, kun havaitsi, että vedessä onkin käärmeitä. Luikertelevia asiakkaita löytyi myös porealtaalta.

– Tottahan toki, menen veteen ja porealtaassa on käärme, Griese kuvailee.

Kello oli puoli kahdeksan illalla; Griesellä oli mukanaan nelivuotias poikansa. Naisen mukaan käärmeitä viipotti myös pitkin hotellin käytävää, ja yksi luikerteli jopa hotellihuoneen oven ali huoneeseen. Griese kuvasi matelijoita videolle. Katso naisen kuvaamaa materiaalia käärmeistä yllä olevalta videolta!

"Häntä pelotti koskea siihen"

Griese ei ollut ainoa käärmeisiin törmännyt. Hotellivieras Michael Herhold kertoo nähneensä, miten toinen asiakas astuu ulos porealtaasta, ja samalla käärme yrittää livahtaa karkuun altaasta. 

– Häntä pelotti koskea siihen, joten nappasin paidan ja otin käärmeen ja pelastin sen ammeesta, mies kuvaa.

Hotelli oli jo saanut ohjeistuksen hankkiutua eroon ongelmasta

Griesen mukaan henkilökunta myönsi, että ongelma on jatkunut jo "päiviä". He saivat käärmeen kiinni, mutta poistoyritys ei Grieseä vakuuttanut.

– Tämä on jatkuva ongelma, he poistavat käärmeitä [sisältä] jatkuvasti. Tai yrittävät, eivätkä onnistu kovin hyvin, koska he eivät vie käärmeitä kovin kauas. He vain panevat ne oven ulkopuolelle, ja ne luikertelevat takaisin sisään, hän kuvaili.

Hotellityöntekijän mukaan on mahdollista, että asiakkaat ovat jättäneet palo-ovia auki, jolloin käärmeet ovat päässeet sisään. Syypää voi olla raskaana ollut käärme, joka sai poikaset hotelliin.

"Mietin, mitä olisin tehnyt, jos käärme luikertelisi omaan huoneeseeni?"

Mediatietojen mukaan paikallinen kansanterveyslaitos oli raportissaan todennut tarkastajan nähneen käärmeen luotuja nahkoja altaissa. Hotellin omistajaa oli tällöin kehotettu ottamaan yhteyttä ammattilaisiin ongelman poistamiseksi.

CNN:n mukaan hotellinjohtaja ei kommentoinut asiaa. Journal Sentinelin mukaan hotelli tiedotti, että käärmeitä todella on ollut allasalueella. Hotelli kuitenkin kielsi niiden päässeen hotellihuoneisiin tai käytävään. Tiedotteen mukaan tapaus on "yksittäinen" ja "valitettava", mutta hotellin tietojen mukaan käärmeistä ei aiheudu vieraille vaaraa.

Hotellin mukaan matelijat on nyt poistettu.

Griese päätti vierailunsa lyhyeen ja hänelle hyvitettiin puolet hinnasta. Hän on aiemmin ollut hotellissa useita kertoja, muttei enää aio palata.

– Asia, joka minua hätkähdytti eniten, oli nähdä käärme kiemurtelemassa toisen vieraan oven ali. Tiesin, että olen ykköskerroksessa. Mietin, mitä olisin tehnyt, jos käärme luikertelisi omaan huoneeseeni?

Katso myös: Käärme putosi niskaan taivaalta, haukka iski seuraavaksi – teksasilaisnainen sai karmeat vammat

Käärme putosi niskaan taivaalta, haukka iski seuraavaksi – teksasilaisnainen sai karmeat vammat 2:04
Haukka pudotti saaliinsa Peggy Jonesin niskaan, ja kävi sitten tämän kimppuun.

Lue myös:

    Uusimmat