Michael Monroe jätti Voice of Finland -pestinsä – paljastaa päätöksensä taustat

Nelonen tiedotti keskiviikkona tähtivalmentaja Michael Monroen jättävän suositun Voice of Finland -ohjelman. Rokkikukko kertoo MTV:lle, että haluaa keskittyä nyt muihin asioihin. 

Nelonen tiedotti keskiviikkona Michel Monroen jättävän pestinsä Voice of Finlandissa. Soolouransa juhlavuotta viettävä rokkari kertoo MTV:n haastattelussa, että aikoo keskittyä nyt muihin juttuihin. 

– Minulla tulee olemaan niin kiireinen vuosi, koska tämä on soolourani 30-vuotisjuhlavuosi. En yksinkertaisesti vaan ehdi venyä kaikkialle. Kun ryhdyn johonkin hommaan, niin omistaudun sille aivan täysillä tai sitten en tee ollenkaan, Monroe avaa päätöksensä taustoja. 

TV-töitä Monroe ei tule jättämään. Tulevaisuuden suunnitelmistaan vaitonainen mies vihjaa, että jotakin uutta on tulossa. 

– Minulla on kyllä mahdollisesti uusia suunnitelmia TV:nkin puolella, mutta niistä kerron lisää myöhemmin.

Juhlavuoden kunniaksi Monroesta on tekeille myös dokumenttielokuva, jota kuvataan parhaillaan. Monroen mukaan elokuva valmistuu ennen vuoden loppua. Sen lisäksi mies keikkailee ahkerasti. 

– Juhlavuoteni kunniaksi soitan bändini kanssa noin muutaman kymmentä festivaalikeikkaa tulevan kesän aikana. Homma huipentuu isoon juhlakonserttitapahtumaan Helsingin Kulttuuritalolla lokakuun 20. päivä, Monroe kertoo. 

Sen lisäksi hän aikoo julkaista pian uuden kokoelma-albuminsa, jolla kuullaan myös uutta musiikkia. Albumilla vierailee muun muassa Guns N' Rosesin kitaristi Slash.

– Kyseessä on 29 biisiä sisältävä tupla-albumi, joka on loistava läpileikkaus soolourastani. Albumilla on myös viisi Suomessa ennen julkaisematonta kappaletta. 

Michael Monroen albumi julkaistaan kesäkuun 9. päivä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja