Mainos

Metson uusi toimitusjohtaja Pekka Vauramo maalailee kuvaa yrityksen tulevaisuudesta: "Mahdollisuuksia yritysostoihin"

1:58

Finnairin jättävä Pekka Vauramo siirtyy Metson toimitusjohtajaksi loppuvuonna. 61-vuotiaan kaivosinsinöörin tehtäväksi on nousemassa yrityksen siivittäminen kohti kasvua. Jopa yritysostot ovat mahdollisia.

Mitä Finnair tuumii toimitusjohtajan vaihdoksesta? Katso uutisvideo aiheesta!

Pekka Vauramo kuvailee itse siirtymistään Finnairilta Metsoon kotiinpaluuksi.

– Metso on hieno yritys, on aina mukava mennä hienoon yritykseen. Minullehan tämä on vähän kuin kotiinpaluu ympäristöön, jossa olen yli 20 vuotta työskennellyt menneisyydessä, Vauramo iloitsee.

Aiemmin Vauramo on työskennellyt johtotehtävissä Cargotecissa ja Sandvikissa. Finnairin vuosien työnäytteenä Vauramolla on yrityksen siivittäminen kasvuun vaikeiden vuosien jälkeen.

Tätä kasvua tuoreelta toimitusjohtajaltaan odottaa nyt Metso, jolla oli ongelmia viime vuoden lopulla, kun kaivosala lähti kovaan kasvuun.

– Metso on hyvässä kunnossa ja velaton yritys, haluamme käyttää tätä tilannetta hyväksi ja kasvattaa Metsoa, hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius kommentoi.

Kasvua maalailee myös Vauramo, joka kommentoi MTV:lle nimitystään tuoreeltaan.

– Tulen haastamaan organisaation täällä orgaaniseen kasvuun, kasvamaan innovaatioiden kautta ja tuotekehityksen kautta, se on varmasti yksi polku. Metso on erittäin vahva yritys taseeltaan, jolloin se antaa mahdollisuuksia myös yritysostoihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.