Messi näytti syöttötaitoaan juhlapelissä – Barcelonalle helpottava voitto

Lionel Messi, 33, antoi esimerkin parhaista puolistaan La Ligassa, kun hän pelasi 500. ottelunsa Barcelonan paidassa.

Kun mestari on asialla, kaikki asiat tuntuvat vain loksahtavan kohdalleen.

Messi näki tilaisuutensa tulleen 27. minuutilla La Ligan pohjasakkaan kuuluvaa Huescaa vastaan. Hän lähetti kierteisen keskityksen rankkarialueelle, jossa Frenkie de Jong teki oikea-aikaisen juoksun.

Huescan keskuspuolutus oli armotta myöhässä, kun hollantilainen ohjasi pallon sisään.

Barcelona pelasi aiemmassa pelissä 1–1-tasapelin Eibaria vastaan. Messi oli sivussa nilkkavamman takia, mutta hän teki paluun, vaikkei ollutkaan täysin oma itsensä. Tärkeintä oli kuitenkin, että joukkue sai täydet pisteet, kun Messi sai puolituhatta ottelua täyteen Barcelonassa.

Messi oli lähellä viimeistelyä ensimmäisen puoliajan lopulla vapaapotkusta, mutta Huescan maalivahti Alvaro Fernandez sai torjuttua.

Voitto nosti Barcelonan viidennelle tilalle taulukossa. Sarjakärki Atletico Madrid on kymmenen pistettä edellä joukkueen voitettua Alavesin 2–1.