Real Madridilta vakuuttava esitys – kaivattu ratkaisija osui vihdoin

Real Madrid palasi Espanjan La Ligassa voittokantaan myöhään lauantai-iltana, kun se voitti kotikentällään Celta Vigon maalein 2-0.

Hallitseva mestari siirtyi ottelussa johtoon jo kuuden minuutin jälkeen, kun viime aikoina pirteästi esiintynyt Marco Asensio löysi kuljetuksensa päätteeksi keskityksellään takatolpalle nousseen Lucas Vazguezin, joka puski isännät johtoon.

53. minuutilla Luka Modric katkaisi Celta Vigon lähdön omalta alueelta ja vastaiskun päätteeksi Asensio viimeisteli kauden ensimmäisellään loppulukemat.

Päävalmentaja Zinedine Zidane oli ottelun jälkeen erityisen tyytyväinen Asension onnistumisiin. Loukkaantumisista viime vuosina kärsineeltä espanjalaiselta odotetaan Madridissa paljon.

– Olen iloinen Asension puolesta. Hänellä on ollut paha loukkaantuminen, mutta voi nyt paljon paremmin ja kehittyy jatkuvasti, Zidane sanoi Marcan mukaan.

Real siirtyi voiton myötä sarjataulukon kärkeen, mutta se on pelannut kolme ottelua enemmän kuin vain pisteen päässä toisena oleva Atletico Madrid.