Mersu-pomo Wolffilta kovaa vihjailua välikäteen joutuneesta kuskista – "Lupaan, että hän on hyvässä autossa vuonna 2020"

Mercedes-pomo Toto Wolff laukoi varsin mielenkiintoisia kommentteja ranskalaiskuljettajan Esteban Oconin tilanteesta. Wolff on esittänyt kesän ja syksyn aikana huolen siitä, miten Oconille ei tunnu löytyvän kunnon paikkaa F1-sarjasta ensi kaudelle.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Tällä hetkellä Force Indialla ajavaa Oconia on ehditty yhdistää muun muassa Renaultille ja McLarenille.

Nyt käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi on jäämässä Williams, eikä sinnekään siirtyminen ole mitenkään varmaa.

– En tiedä siitä, se ei ole meidän päätös. Williamsin pitää päättää, että kuka on heidän mielestä paras kuski heidän talliin. Kyse ei ole vain Estebanista, siellä on muun muassa Robert Kubica ja moni muu nyt tapetilla ja he kaikki ansaitsevat mahdollisuutensa, Wolff pyöritteli Motorsport.com:lle.

– Williamsin pitää vain tehdä päätöksiä. Olemme valmiina B-suunnitelmaan hänen kohdallaan, Wolff jatkoi, tarkentamatta sitä, mitä hän tarkoitti viittauksellaan.

Wolff laukoi kuitenkin varsin kovan kommentin Oconista.

– Yksi asia, minkä voin taata, on se, että hän on hyvässä autossa vuonna 2020, koska tuolla on monia tiimejä, jotka ovat olleet kiinnostuneita hänestä, Wolff sanoi.

Vuoden 2020 tallipeli on vielä pahasti auki. Ensi vuoden osalta Williams etsii vielä toista kuskia GP2-sarjasta nousevan George Russellin rinnalle.

Lue myös:

    Uusimmat