Merkkivaatteita edullisemmin – tunnetko jo nämä nettioutletit?

Merkkivaatteita voi hankkia kaappiinsa jopa 70 prosentin alella, kun tietää, missä shoppailla.

Listasimme hyväksi havaittuja ja kavereiden kehumia netin outlet-kauppoja ja alennusmyyntisivustoja, jotka kuljettavat Suomeen. Näistä voit onnistua tekemään todellisia löytöjä!

1. The Outnet

Luksusmerkkejä myyvän Net-a-porter.comin sisarusliike lienee nettioutleteista tunnetuin. Suosiolle on syynsä: The Outnet kauppaa menneiden sesonkien vaatteita huimilla, jopa 80 prosentin alennuksilla. Esimerkiksi viikonloppuisin tarjolla on myös ekstra-alennuksia valikoiduista vaatteista ja asusteista. Live Chat-palvelu toimii ja auttaa pulmatilanteissa, ja toimitukset ovat olleet täsmällisiä.

Laajaan valikoimaan kuuluvat muun muassa Acne, Alexander Wang, Michael Kors, Chloé ja Isabel Marant.

2. Gilt

Gilt tarjoaa rekisteröityneille käyttäjille flash sale -alennusmyyntejä eri huippubrändeistä. Valikoimaa on myös miehille ja lapsille, ja tarjonnan luvataan vaihtuvan päivittäin. Lisäksi saatavilla on ylellisiä design-tuotteita kodin kaunistukseksi. Alennukset ovat jopa 60 prosenttia, ja brändeistä löytyvät muun muassa Elie Tahari, Vince, See by Chloé, Derek Lam, Rodarte ja Marc Jacobs.

3. Yoox.com

Italialainen Yoox.com hengästyttää tarjonnallaan. Kaupan on ennen kaikkea laaja valikoima italialaisia brändejä, mutta myös esimerkiksi vintage-aarteita.

4. Vagabondin Outlet

Ruotsalaismerkki on suomalaisten suosikki, mutta tiesitkö, että Vagabondin jalkineita voi ostaa myös nettikaupan outlet-myymälästä? Takavuosien lempikenkäsi voivat hyvinkin löytyä vielä huimalla alennusprosentilla.

5. Mango Outlet

Espanjalaisen Mangon nettioutletissa voit tehdä ostoksia jopa 70 prosentin alennuksella. Selkeä nettikauppa lupaa muun muassa lähettää mailitse ilmoituksen, kun himoitsemaasi vaatetta tai kaipaamaasi kokoa on jälleen saatavilla.

6. LXLS

Ruotsalainen LXLS myy designermuotia huimilla alennuksilla ja lisäksi omaa LXLS -merkkiä. Verkkokaupassa voi shoppailla ruotsiksi tai englanniksi. Esimerkiksi Alexander Wangin korkkarit voi löytää alle 200 euron. Valikoimissa on muun muassa Proenza Schouler, 3.1. Phillip Lim, Haider Ackermann, Pierre Balmain ja T by Alexander Wang.

7. Dress for Less

Dress for Less tarjoaa nimensä mukaisesti merkkivaatteita jopa 60 prosenttia edullisemmin, myös miehille ja lapsille. Laajasta valikoimasta löytyy merkkejä niin urheiluvaatteista ja farkkuvalmistajista aina huippusuunnittelijoihin. Merkkejä ovat muun muassa Ralph Lauren, Gant, Levi's, Benetton ja Day Birger Mikkelsen.

8. Modemani

Modemani.com on toinen ruotsalaisoutlet, jonka sivuja kannattaa vilkaista. Tarjolla on miesten ja naisten vaatteita ja asusteista, ja merkkeinä ovat edustettuina esimerkiksi Dolce & Gabbana, Miu Miu, Armani Jeans ja Missoni.

9. Gasmy

Italialainen Gasmy.it myy miesten ja naisten merkkivaatteita jopa 75 prosentin alennuksilla. Valikoimissa on erityisesti italialaisia merkkejä, mutta myös esimerkiksi Balenciagaa, Kenzoa ja Burberrya.

10. Fashionesta

Merkkivaatteiden nettioutlet Fashionesta myy esimerkiksi Balmainin, Hugo Bossin ja Versacen tuotteita tavallista edullisemmin. Italiassa sijaitseva liike palvelee sekä miehiä että naisia.

11. Cocosa

Brittiläinen Cocosa ehti jo kerran kadota, mutta on nyt palannut. Cocosa tarjoaa Giltin tapaan flas sale -alennusmyyntejä rajoitutn ajan tietyistä merkeistä rekisteröityneille käyttäjille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja