Merkkipaitaa ivataan netissä: Paljastaa koko ylävartalon – hintaa yli 1 800 euroa!

Neuleuutuus herättää paljon hämmennystä.

Hiljattain luksusmerkki Balenciagan lenkkarilanseeraus heräytti hilpeyttä kenkien nuhjuisen ulkonäön vuoksi. Nyt ivailun kohteena on Calvin Klein, jonka syysmallistoon kuuluu hämmentävä neule – tai ainakin hihat.

"Multicolor Wool Cheerleader Sweater" -niminen vaatekappale koostuu sinivalkoisista hihoista ja läpinäkyvstä miehustasta. Hintaa neuleella on 2165 dollaria eli reilut 1800 euroa.

"Nännivaroitus." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos haluat näytellä nännejäsi, mutta pitää käsivarret lämpiminä, tämä neule on toki omiaan siihen tarkoitukseen. Arvailujen varaan jää vain se, miten neule lämmittää ylävartaloasi kylmillä syyskeleillä.

Erikoista kyllä, neule on kaikesta irvailusta huolimatta jo myyty loppuun ainakin Ssense-verkkokaupassa.

"Tämä uusi vain hihat -neule Calvin Kleiniltä maksaa 2 165 dollaria ja on jo myyty loppuun!"Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Esittelyssä uusinta Clavin Kleinin muotia! 2100 dollarin neule, jossa ei ole torsoa lainkaan... ostajia?"Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kysyn aina itseltäni: Miten voisin näyttää enemmän nännejä tänään? Calvin Klein on vastannut siihen kysymykseen."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Lue myös:

    Uusimmat