Lewis Hamiltonilta sympatiaa eronneelle Valtteri Bottakselle: ”Olemme poissa hulluja määriä ajasta”

Itsekin rankan eroprosessin keskellä hektistä F1-elämää kokenut Lewis Hamilton antaa tukensa Mercedeksen tallikaverilleen Valtteri Bottakselle, joka ilmoitti erostaan vaimonsa Emilian kanssa torstaina.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottakset tiedottivat erostaan sen jälkeen, kun uutinen heidän asumuserostaan oli tullut julki torstaiaamuna. Tiedotteissaan he ilmoittivat, etteivät aio kommentoida asiaa enempää.

Tallikaveri Lewis Hamilton sen sijaan sivusi torstain uutista omassa lehdistötilaisuudessaan Abu Dhabin F1-viikonlopun alla. Brittitähti erosi seitsemän vuoden parisuhteestaan laulaja Nicole Scherzingerin kanssa vuonna 2015.

– Se on samanlaista suurimmalle osalle urheilijamiehiä ja -naisia. Meillä se saattaa olla vähän erilaista, koska matkustamme paljon, ja olemme poissa hulluja määriä ajasta, Hamilton totesi The Sun -lehden mukaan.

– Joten se varmaankin lisää painolastia ja tekee siitä todella, todella vaikeaa pitää kiinni hyvästä parisuhteesta eivätkä asiat ole ihan täydellisiä, Hamilton jatkoi.

Koirienkin hengissä pitämisessä tekemistä, joten lapset saavat odottaa

Hamiltonin mukaan urheilijoilla on ylipäänsä tekemistä oikean henkisen tasapainon, sitoutumisen, levon ja laatuajan viettämisen välillä.

– Kun olen lukenut siitä ja puhunut eri lajien urheilijoiden kanssa, se on tietysti aika samanlaista kaikille meille.

– On niitäkin, jotka hallitsevat sen. Katsokaa vaikka Sebiä (Sebastian Vettel), hän viittaa Ferrari-kuskiin, jonka perheeseen syntyi juuri kolmas lapsi.

– On monia urheilijoita, jotka elävät taustalla onnellista elämää, mutta minusta se on äärimmäisen vaikeaa, koska tavoitteeni on olla niin hyvä kuin mahdollista, Hamilton pohti.

Vettel jätti torstain lehdistötehtävät väliin saavuttuaan suoraan lapsen syntymän jälkeen kauden viimeiseen kisaviikonloppuun. Hamiltonille lapsen saaminen on hyvin kaukainen ajatus.

– Lapset eivät ole asialistallani tällä hetkellä. Onnittelut Sebille, hän on selvästi mahtava isä, mutta minulla on vaikeuksia pitää koiranikin elossa. Yritän myös pärjätä setänä olemisen kanssa, joten se on jo niin vaikeaa, että minulla on kädet täynnä töitä, Hamilton tunnusti.

Lue myös:

    Uusimmat