Mercedeksen hylkäämä ex-lupaus menossa Ferrarille

Formula ykkösissä 2016-17 kilpaillut saksalaisajaja Pascal Wehrlein on Motorsport Italian mukaan tekemässä sopimuksen Ferrarin kanssa. Hän tulee toimimaan Ferrarin simulaattorikuljettajana.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Vielä kolme vuotta sitten Wehrlein oli merkittävä lupaus. Hän ajoi 2016 Mercedeksen tuella Manor-tallissa ja 2017 Sauberilla, kun Manor oli rahojen loputtua joutunut lopettamaan toimintansa.

Tänä vuonna Wehrlein kisasi Mercedeksellä DTM-sarjassa, mutta menestys ei vastannut odotuksia. Tänä syksynä Wehrlein ja Mercedes päätyivätkin yhteisymmärrykseen, ettei yhteistyötä kannattaisi jatkaa.

Wehrlein teki hiljattain sopimuksen Formula E-sarjassa kisaavan Mahindra-tallin kanssa.  Formula E-sarjan pesti ei estä häntä toimimasta Ferrarilla testiajajana.

Tarvittaessa Wehrlein olisi käytettävissä myös Sauberilla varakuljettajana. Hän pääsisi tositoimiin, jos Antonio Giovinazzi tai Kimi Räikkönen estyisi ajamasta.

Wehrleinin ohella Ferrari on pestaamassa simulaattorikuljettajakseen Robert Kubican. Williamsin varakuljettajana tänä vuonna toimineella Kubicalla ei ole riittävästi rahoitusta Williamsin kilpakuljettajan pestiin. 


Lue myös:

    Uusimmat