F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-uran loppu lähellä? Talli heivaamassa törttöilleen kuskin ulos

1:56
Romain Grosjean aiheutti vakavia vaaratilanteita liikkumalla Carlos Sainzin ja Daniel Ricciardon edessä Britannian Silverstonessa.

Amerikkalainen F1-talli Haas on vaihtamassa ensi kaudeksi mahdollisesti molemmat kuskinsa. Motorsport.comin mukaan ainakin Romain Grosjeanin paikka on menossa jakoon.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Haas on kilpaillut F1-sarjassa vuodesta 2016 lähtien, ja Grosjean on edustanut tallia koko tämän ajan. Vuotta myöhemmin ranskalaisen rinnalle liittyi tanskalaiskuski Kevin Magnussen, jonka kanssa Grosjean ei aina ole tullut erityisen hyvin toimeen.

Nyt Haas on luopumassa Grosjeanista. Motorsport.comin mukaan ykkösvaihtoehto hänen korvaajakseen on tällä kaudella ilman ajopaikkaa jäänyt Nico Hülkenberg, joka teki onnistuneen paluun Racing Pointin rattiin Sergio Perezin sairausloman aikana.

Sivuston toimittaja Roberto Chinchero on kuullut tiedon vuonna 2009 F1-sarjaan liittyneen Grosjeanin lähdöstä useista lähteistä. Tällä kaudella Grosjean on aiheuttanut useita vaaratilanteita häikäilemättömillä kiilaamisillaan vastustajien tehdessä ohitusta selvällä vauhtierolla.

Sen sijaan Magnussenin kohtalo tiimissä on vielä epäselvää. Samaan aikaan Perez on jäämässä ilman tallipaikkaa Racing Pointilla, jos tämä onnistuu hankkimaan Sebastian Vettelin kuljettajakseen Ferrarilta. Tällöin Perez saattaisi tulla kysymykseen esimerkiksi Haasin tai Alfa Romeon kuljettajana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja