Mercedekselle aidosti tiukka haaste? Sebastian Vettel huojentuneena Ferrarin päivityksistä

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat dominoineet F1-alkukautta mielin määrin. Ferrari on pystynyt antamaan saksalaistallille haastetta vain Bahrainissa ja Kanadassa. Itävallassa Ferrarin ensimerkit ovat olleet lupaavia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lauantain kolmansissa harjoituksissa monacolaiskuljettaja Charles Leclerc oli koko joukon nopein (1.03,987). Erot Mercedeksen Hamiltoniin (+0,143) ja Bottakseen (+0,234) olivat kuitenkin hyvin pieniä.

Kolmansissa harjoituksissa neljänneksi yltänyt Sebastian Vettel oli hyvin huojentunut puhuaessaan Ferrarin auton tuntumasta. Italialaistalli koki pettymyksen viikko sitten Ranskassa, kun se ei saanut toimimaan uusia päivitysosiaan.

– Kokeilimme nyt niitä samoja osia, joita toimme Ranskaan. Opimme niistä lisää ja mielestäni kaikki on mennyt varsin hyvin, Vettel iloitsi.

Ferrarin iso ase tällä kaudella on ollut sen tehokas moottori. Sen myötä Ferrarin osakkeet ovat korkealla myös Itävallassa, jossa Red Bull Ring on täynnä nopeita suoria.

– On totta, että rataprofiili auttaa meitä hieman, mutta tämä on silti hyvin haastava rata, Vettel mietti, jatkaen:

– Täällä on vaikea tehdä isoja eroja. Rata on lyhyt, joten on hyvin kriittistä, että saa hyvän tuntuman autoon ja tietää, että missä pitää tehdä vielä töitä.

Lue myös:

    Uusimmat