Melkoinen suoritus: Itä-Suomen poliisi nappasi miehen, jonka epäillään päihtyneenä toikkaroineen liikenteessä hämmentävällä tavalla

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan tapahtumasarjasta, joka käynnistyi eilen iltapäivällä Rautalammilla Konnekoskentiellä.

Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto on ajanut ojaan. Paikalle mennyt poliisipartio havaitsi, että auto on ajautunut tien oikealle puolelle ojaan ja kulkenut siellä noin 50 metrin matkan.

Tämä matka oli päättynyt törmäykseen sillankaiteen kanssa. Autoa ei kuitenkaan tapahtumapaikalla näkynyt.

Poliisin mukaan auto oli törmäyksen jälkeen jatkanut matkaansa Rautalammin suuntaan. Noin kahden kilometrin päässä auto on suistunut jälleen oikealle puolelle ojaan. Sieltä poliisi kulkupelin sitten löysikin.

Autossa ei ollut henkilöitä poliisin mennessä paikalle, mutta poliisi otti ajosta epäillyn miehen kiinni toisaalta.

Auto oli katsastamaton ja siitä oli poistettu rekisterikilvet poliisin toimesta jo aikaisemmin. Lisäksi mies oli ilmeisesti kuljettanut autoa päihtyneenä, sillä hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ajoneuvorikkomukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lue myös:

    Uusimmat