Mainos

Melkoinen ero raskausmahoissa! Ystävykset julkaisivat mielenkiintoisen vertailukuvan

Näiden ystävysten yhteiskuvaa katsoessa ei heti uskoisi, että heidän raskautensa on lähes yhtä pitkällä. 

Jokainen raskaus on erilainen. Tämän seikan halusi todistaa myös raskaana oleva kunto-ohjaaja Chontel Duncan, joka julkaisi kuvan itsestään ja lasta odottavasta ystävästään. Naisten mahoissa on huomattava kokoero, vaikka heidän lasketuilla ajoillaan on eroa vain kuukausi.

Vatsalihakset näkyvissä vielä viimeisillä raskausviikoilla

Entinen Miss Universum -finalisti haluaa muistuttaa, että jokaisen naisen raskaus on erilainen. Vatsojen kokoero ei tarkoita sitä, että jotain olisi vialla.

– Meidän molempien sisällä kasvaa terve vauva ja raskautemme on sujunut tähän asti hyvin. Tunnemme olomme upeiksi ja olemme täynnä energiaa, Duncan kertoo.  

Nainen kirjoittaa, että raskausvatsojen huima kokoero johtuu lähinnä hänen pituudestaan, sillä hän on lähes päätä ystäväänsä pidempi. Duncan odottaa ensimmäistä lastaan, kun taas hänen ystävänsä on jo entuudestaan kahden lapsen äiti.

Kuvassa naiset ovat suunnilleen viidennellä kuulla raskaana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Paljon treenaava Duncan onnistui hämmästyttämään ihmisiä myös julkaisemalla kuvan itsestään 36 raskausviikolla. Timmissä kunnossa olevan äidin vatsasta on edelleen selkeästi erotettavissa vatsalihakset. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: USMagazine

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.