Mainos

Raskaana oleva nainen joutui nettikiusaajien kohteeksi erikoisesta syystä – hiljensi arvostelijat napakasti: "Vauvani on täysin terve"

Odottava äiti muistuttaa, että vauvavatsan kasvaminen ja koko ovat asioita, joihin hän ei voi itse millään tavalla vaikuttaa. 

Ensimmäistä lastaan odottava Yiota Kouzoukas on joutunut kritiikin kohteeksi astetta erikoisemman asian vuoksi. Sosiaalisen median yleisö on nimittäin ryhtynyt syyttämään kuudennella raskauskuulla olevaa naista hänen "liian pienestä" vauvavatsastaan. Yli 209 000 Instagram-seuraajaa omaavan australialaisnaisen mukaan häntä on muun muassa käsketty syömään enemmän, jotta vauva kasvaisi.

– Pahimmassa kommentissa sanottiin, että "ei vauvaa enää tuohon vatsaan", Kouzoukas kertoo saamastaan kritiikistä.

– Kun ensi kertaa näin tällaisia kommentteja, tulin vainoharhaiseksi siitä, että jokin olisi vialla. Haluan nyt muiden raskaana olevien naisten tietävän, että fyysiset piirteet eivät ole hallinnassani, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikille niille, jotka ovat päätyneet ihmettelemään naisen todella pientä raskausvatsaa, Kouzoukas julkaisi Instagram-sivullaan lääkäriltä saamansa selityksen.

Kallistunut kohtu ja vartalomalli pitävät vatsan pienenä 

Lääkärin antaman selityksen mukaan pienelle raskausvatsalle löytyy Kouzoukasin kohdalla täysin luonnollinen selitys. 

– Neljän ensimmäisen raskauskuukauden aikana kohtuni oli kallistunut, mikä tarkoitti sitä, että kasvoin taaksepäin sen sijaan, että olisin kasvanut ulospäin, Yoita selittää.

Tyypillisesti kohtu kääntyy ja alkaa kasvaa ulospäin viimeistään kolmannelle raskauskuulle mentäessä, mutta ei Kouzoukasin kohdalla. Kallistunut kohtu yhdistettynä vuosikymmeniä vanhaan endometrioosi-arpeutumiseen saivat aikaan sen, että kohtu pysyi taaksepäin kallistuneena kauemmin kuin normaalisti. Pieneen vauvavatsaan oli siis olemassa lääketieteellinen selitys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt ollessaan kuudennella kuulla raskaana, kiinnikkeiden arpeutumiset ovat pikkuhiljaa antamassa periksi, ja naisen vatsa on alkanut kasvaa samaan tapaan kuin muillakin odottavilla äideillä. Vaikka Kouzoukasin ulkomuoto kertoo muuta, nainen kertoo luopuneensa täysin kaikista vatsalihasharjoituksista välttääkseen vatsalihaksiaan erkanemasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun ylävartaloni on lyhyt ja vatsani on luonnollisesti rasvaton, ja näin ollen ollen vatsani pysyy supertiukkana, Kouzoukas selittelee litteää vatsaansa. 

– Olen täysin terve ja vauvani on täysin terve, ja nämä ovat asioita, jotka merkitsevät eniten. Kehomme ja vatsamme ovat kaikki erilaisia, samoin kuin muotomme ja kokommekin ovat erilaisia, nainen lisää.

Lähde: Cosmopolitan

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.