Mel C haaveilee Spice Girls -yhtyeen paluusta – toivoo mukaan myös Victoria Beckhamia: "Puhumme siitä jatkuvasti"

Laulajatähti Mel C haluaa palata Spice Girls-yhtyeen kanssa lavoille.

Spice Girls -viisikosta tuttu Mel C oikealta nimeltään Melanie Chisholm haluaa palata Spice Girls -yhtyeen kanssa kiertueelle koko viisikon voimin. Tähti kertoi Entertaiment Tonight -ohjelman haastattelussa suunnittelevansa jo paluuta lavoille ja haluaisi tällä kertaa mukaan koko viisikon, johon kuuluu Chisholmin lisäksi Emma Bunton,Geri Halliwell,Melanie Brown, sekä Victoria Beckham.

Viime kesänä yhtye esiintyi Irlannissa ja Isossa-Britanniassa, mutta kiertueella ei ollut mukana Posh Spicea eli Beckhamia. Ennen koronavirusta naiset suunnittelivat jo tämän kesän kiertueita, mutta he joutuivat peruuttamaan ne muiden artistien tapaan maailman tilanteen vuoksi.

Sporty Spice kertoo tekevänsä kaikkensa, jotta bändi pääsee takaisin kiertueelle koko viisikon voimin.

– Tietenkin haluamme hänet mukaan. Puhumme siitä jatkuvasti. Mietimme, että jonain päivänä hän tulee, Chisholm kertoo.

Beckham ei ole ollut halukas esiintymään hittibändinsä kanssa, mutta on ollut muuten vahvasti mukana kiertueen suunnittelussa.

– Toivoimme, että hän olisi tullut viimeiseen esitykseen meidän kanssamme. Kunnioitamme Victorian päätöstä ja hänen tuntemuksiansa sitä kohtaan. Vaikka hän ei ollut kanssamme lavalla, hän osallistui silti show’hun. Halusimme, että hän on tyytyväinen siitä, mihin suuntaan yhtye menee, koska se on yhtä paljon hänenkin vauvansa kuin myös meidän muiden.

Spice Girls oli aikoinaan maailman suosituin tyttöbändi, joka valloitti maailmaa vuosien 1994-2001 aikana.

Lähde: InStyle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja