Mainos

Meikkitaiteilija kehottaa välttämään tyypillistä kauneusmokaa: ”Ajatuskin siitä sattuu sieluuni”

Kuuluisa meikkitaiteilija kannustaa ihmisiä käyttämään rohkeammin värejä, mutta varomaan yhtä tyypillistä meikkivirhettä.  

Suositun meikkitaiteilijan ja kauneusbloggarin Linda Hallbergin mukaan suomalaiset meikkaavat ruotsalaisia rohkeammin. Ja tämä on naisen mukaan ainoastaan hyvä asia. 

– Ruotsalaiset haluavat näyttää meikin avulla kauniilta, kun suomalaiset taas haluavat tuoda itseään sen avulla paremmin esille.

Hallbergin mukaan suomalaiset käyttävät esimerkiksi enemmän värikkäitä huulipunia, kun taas ruotsalaiset meikkaavat hänen mukaansa todella tylsästi.

"Se ei yksinkertaisesti näytä hyvältä"

Suomessa suureen suosioon nousseet ripsienpidennykset ovat suosiossa myös länsinaapurissamme. Hallberg ei itse ole näiden pidennysten suuri kannattaja, mutta ei kuitenkaan täysin tyrmää niiden käyttöä. 

– Ne näyttävät hyviltä, jos ne tekee oikein. Ihmisten joukosta löytyy myös hyviä esimerkkejä siitä, että ne eivät sovi kaikille, Hallberg toteaa. 

Liian pitkiä ripsiä tulisi kuitenkin välttää, sillä ne näyttävät helposti teennäisiltä. 

Kun jatketaan keskustelua tyypillisimmistä meikkivirheistä, Hallbergilla on aiheeseen suora vastaus. Tyypillisin virhe on hänen mukaansa se, että ihmiset eivät pese meikkejään pois ennen nukkumaanmenoa.

– Useat ihmiset nukkuvat meikit naamallaan, ja ajatuskin siitä sattuu sieluuni. Se on todella tunkkaista nukkua meikit naamalla. Tyynykin menee likaiseksi!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hänen mukaansa itse meikkaamisessa ei ole sääntöjä, mutta liian tumman meikkivoiteen käyttöä tulisi ehdottomasti välttää. 

– Liian tumma meikkivoide ei vain yksinkertaisesti näytä hyvältä, Hallberg kiteyttää. 

Myös oranssin huulipunan hän toteaa näyttävän vaalealla skandinavisella iholla hieman oudolta. 

Kesällä 2016 lisätään väriä huuliin

Kesä on tuloillaan ja uudet meikkitrendit valloittavat katukuvan. Kesää odotellessa katse kannattaa kiinnittää punaisen eri sävyihin. Hallbergin mukaan punaiset huulipunat ovat todella trendikkäitä etenkin nyt keväällä. 

Kesällä kannattaa panostaa huolellisesti häivytettyyn smokey eyes -silmämeikkiin. Väreistä Hallberg kannustaa käyttämään sinistä niin luomiväreissä kuin kajaaleissakin. 

– Sinistä kannattaa käyttää erityisesti uudella ja raikkaalla tavalla, Hallberg neuvoo. 

Nainen toivoo kesän tuovan myös vaatetukseen hieman piristystä.

– Toivon, että ihmiset uskaltaisivat käyttää enemmän värejä, ei ainoastaan mustaa ja beigeä, Hallberg toivoo. 

Meikkeihin ja puekutumiseen naisella on yksi yksinkertainen neuvo. Hänen mukaansa ei kannata miettiä liikaa esimerkiksi sitä, mikä väri sopisi omalle iholle. Hänen mukaansa kaikki voivat meikata ja pukea päälleen aivan mitä haluavat. 

Video: Katso videolta Lindan ohjeet täydellisen kesämeikin tekoon. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.