Lähde: Ex-aviopari Megan Fox ja Brian Austin Green muodostavat uusien puolisoidensa kanssa sydämellisen nelikon

Ex-näyttelijäpariskunta Megan Fox ja Brian Austin Green tulevat hyvin toimeen sekä toistensa että toistensa uusien puolisoiden kanssa.

Näyttelijä Megan Foxin ja hänen entisen aviomiehensä näyttelijä Brian Austin Greenin välillä ei lähteen mukaan ole muuta kuin kunnioitusta, vaikka molemmat tähdet ovat siirtyneet uusiin, sitoutuneisiin suhteisiin. Lähteen mukaan sekä Fox että hänen sulhasensa Machine Gun Kelly ovat sulautuneet hyvin yhteen Greenin ja hänen rakkautensa Sharna Burgessin kanssa.

Lähteen mukaan Fox, Kelly, Green ja Burgess ovat kaikki sydämellisiä toisiaan kohtaan, ja Foxilla ja Greenillä on terve vanhempien suhde.

Foxilla ja Greenillä on kolme poikaa: Noah, 10, Bodhi, 8, ja Journey, 6. Green on myös 20-vuotiaan Kassius-pojan isä suhteestaan ​​Vanessa Marcilin kanssa ja toivotti kesäkuussa tervetulleeksi 5. poikansa Zanen, jonka äiti on Burgess.

Lähteen mukaan Green on todella ylpeä tästä uudesta elämänvaiheestaan, kun sai juuri pojan.

Lähde kertoi puolestaan, että Fox ja Kelly suunnittelevat häitä ja heillä menee parina hämmästyttävän hyvin.

– He palvovat maata toistensa jalkojen alla. Kelly on paljon tekemisissä Foxin lasten kanssa ja lapset jumaloivat häntä, lähde kertoi.

Kelly on 13-vuotiaan Cassie-tyttären isä. Toinen lähde kertoi Entertainment Tonightille kesällä, että Kelly ja Fox ovat avoimia yhteisten lasten hankkimiselle.

Lue myös:

    Uusimmat