Spice Girls -tähti rajulla videolla tärkeän asian puolesta – löysi uuden rakkauden kymmenen vuotta jatkuneen helvetin jälkeen

Spice Girls oli 1990-luvulla jättimenestys - näin Girl Poweria hehkuttanut tyttöbändi villitsi koulutytöt

Spice Girls -yhtyeestä tutuksi tullut Mel B esiintyy parisuhdeväkivaltaan liittyvällä videolla, jossa nähdyt rajut kohtaukset eivät ole hänelle vieraita tosielämästäkään.

Spice Girls -yhtyeestä tutu Mel B eli Melanie Brown on antanut kasvonsa parisuhdeväkivaltaan liittyvälle minidokumentille. Youtubessa julkaistulla, noin viiden minuutin mittaisella, dramatisoidulla minidokumentilla näkyy karuja kohtauksia. 

Video on tehty yhteistyössä säveltäjä Fabio D’Andrean kanssa ja se kantaa nimeä Love Should Not Hurt (suom. Rakkauden ei pitäisi sattua). Videon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta parisuhde- ja perheväkivallasta. 

Voit katsoa videon tästä:

Vaikka video on dramatisoitu kuvaus, eivät siinä nähdyt asiat ole Spaissari-tähdelle vieraita tosielämästä: Mel B on jo aiemmin kertonut eläneensä vuosikymmenen ajan väkivaltaisessa avioliitossa. Hän kertoi vuonna 2018, että hänen entinen aviomiehensä Stephen Belafonte oli ollut väkivaltainen häntä kohtaan jo parin hääyöstä alkaen. 

Mel B on kuvaillut ex-miehensä käyttäneen häntä kohtaan fyysisen väkivallan lisäksi myös henkistä väkivaltaa, kun pari asettui asumaan. Hän kuvailee Belafonten haukkuneen häntä esimerkiksi rumaksi, lihavaksi, tyhmäksi ja arvottomaksi lutkaksi. Lisäksi Mel B sanoo joutuneensa eristetyksi ystävistään ja Leedsissä asuvasta perheestään sekä menettäneensä itsetuntonsa. 

– Vastuullani oli, että tilanteet esitettäisiin videolla mahdollisimman aidosti, Mel B sanoo The Sun -lehdelle videon julkistamisen yhteydessä antamassaan haastattelussa.

– Kävin läpi sähköposteja, joita sain naisilta kirjani julkaisun jälkeen ja poimin sieltä jotain, joka auttaisi minua näyttelemisessä.

Väkivaltainen parisuhde johti hänen kohdallaan pahoihin päihdeongelmiin, ja elämäkerrassaan tähti on kertonut myös yrittäneensä itsemurhaa.

Nyt Mel B kertoo The Sunille, että tuskaisten kokemusten jälkeen usko siihen, että hän voisi löytää vielä uuden rakkauden ja terveen parisuhteen oli kovalla koitoksella.

– Olin kokenut niin paljon traumoja, ettei minua voinut halata tai koskettaa pitkään aikaan. Jos joku tuli liian lähelle, karvani nousivat pystyyn, hän kuvailee.

Tähti sanoo, että nyt hänen elämässään kuitenkin on vihdoin uusi mies. Sitä, kuka hänen uusi rakkautensa on, hän ei kuitenkaan paljasta, mutta kertoo tämän olevan kiltti ja äärimmäisen kärsivällinen.

Mel B:llä on kolme tytärtä: vuonna 1999 syntynyt Phoenix ensimmäisen aviomiehensä Jimmy Gulzarin kanssa, vuonna 2007 syntynyt Angel suhteestaan Eddie Murphyn kanssa sekä vuonna 2011 syntynyt Madison liitostaan Belafonten kanssa.

Mel sanoo tekevänsä kaikkensa, jotta hänen tyttärensä ymmärtävät, millainen terve parisuhde on.

– Kakki, mitä voi tehdä, on hukuttaa tyttäreni rakkauteen ja varmistaa, että he kohtelevat ihmisiä kuten tahtoisivat, että heitä kohdellaan, hän sanoo.

– On olemassa yksi asia, jonka olen kieltänyt kotonani. Se on huutaminen. Jos joku tahtoo huutaa, heidän pitää mennä ulos ja vetää happea. Kotonani huudettiin kymmenen vuotta, joten tahdon, että lapseni oppivat puhumaan asioista.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja