Me Naiset: Yllätyspaljastus Maria Guzeninan perheessä – 34 vuotta nuorempi sisko

Maria Guzenina sai kuulla nyt 12-vuotiaasta siskostaan vasta neljä vuotta sitten, kertoo Me Naiset. 

Maria Guzeninan, 46, ja hänen isänsä välit katkesivat, kun vanhemmat erosivat tytön ollessa 12-vuotias. Yhteys isän ja tyttären välille löytyi vasta 30 vuotta myöhemmin, kun isä sairastui syöpään. 

Samalla Guzenina sai kuulla ensimmäistä kertaa uudesta perheenjäsenestä, sillä isä kertoi, että hänellä on sisko Katarina, kertoo Me Naiset -lehti. 

Siskokset tapasivat ensimmäistä kertaa neljä vuotta sitten. Katarina oli tuolloin vasta 8-vuotias.

Guzenina kuvailee Me Naisille, että vaikkei hän ollut tavannut siskoaan koskaan aiemmin, hän tunnisti siskonsa heti. 

– Kun katsoin pientä tyttöä hämmentyneenä, ajattelin, että se olisi kuin olisi katsonut peiliin, Guzenina kertoo ensitapaamisesta Me Naisille. 

– Minussa heräsi heti vahva tietoisuus, että ensimmäiset kohtaamiset pitäisi hoitaa herkkyydellä. Halusin, että siskoni olisi sinut tilanteessa, joka oli vieras meille kaikille. 

Guzenina on aiemmin puhunut avoimesti hänen ja isänsä menneisyyden huonoista väleistä ja alkoholismin varjostamasta lapsuudesta. Nyt hän kiittelee sitä, että Katarina-siskon ja hänen kokemukset samasta isästä ovat tyystin erilaiset.

– Vaikka meillä on sama isä, kokemuksemme hänestä oli niin erilanen. Kaikki, mikä oli liittynyt minun elämäni alkutaipaleeseen, oli täysin vierasta hänelle. Onneksi siskon lapsuus ei ollut rikkinäinen kuten omani. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat