Me Naiset: Nanna ja Jere Karalahden ero on edelleen vireillä – Nanna avaa nyt syitä taustalla

Nanna ja Jere Karalahti nauttivat lapsiensa kanssa viettämästä ajasta 0:41
Nanna ja Jere Karalahti kertoivat vuonna 2021 nauttivansa lapsiensa kanssa viettämästään ajasta.

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti laittoivat avioerohakemuksen vireille 4. heinäkuuta. 

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahden ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden suhde on päättymässä virallisesti eroon, sillä he laittoivat avioerohakemuksen vireille 4. heinäkuuta. Puolen vuoden harkinta-aika tulee täyteen tammikuussa 2024. 

Me Naisten 28. marraskuuta julkaiseman jutun mukaan ex-pari on kuitenkin edelleen tiiviisti tekemisissä, viettää kolmen lapsensa kanssa perheiltoja, ja joulukuussa koko poppoo lähtee Leville yhdistetylle työ- ja lomamatkalle.

Nanna on avannut Me Naisille eron syitä. 

– Kumpikaan ei saanut parisuhteesta haluamaansa. Käytännön arki toimi, mutta henkinen puoli ei. Huomasimme, ettei meillä ole hyvää alustaa elää ja hengittää parisuhteessamme, hän kertoi. 

Me Naisten mukaan Jere muutti yhteisestä Keravan-kodista pois jo keväällä. Eroon ei liity Nannan mukaan draamaa tai kolmansia osapuolia, eikä niitä hänen mielestään koko kuvioon edes mahtuisi. 

Mennyt kevät oli molemmille poikkeuksellisen vaikeaa aikaa. Jeren äiti ja lasten mummo menehtyi loppukeväästä syöpään. Kun äiti saatettiin hautaan, piti huolehtia samalla perheestä ja käytännön asioista. Nanna taas taisteli omien terveysongelmiensa, kuten rytmihäiriöiden, uupumuksen ja ylikunnon, kanssa.

– Arki oli pitkälti suorittamista. Ulkoapäin tuleva kuorma lisäsi jo parisuhteessa olemassa olevia ongelmia. Emme kumpikaan ole hyviä parisuhdeihmisiä. Tulimme molemmat tienhaaraan, jossa jouduimme pohtimaan, mikä elämässä on tärkeintä, Nanna kertoi Me Naisille. 

Nanna kertoi lehdelle, että molemmilla on oma selviytymistrategiansa vaikeisiin tilanteisiin: Jerellä pakeneminen ja Nannalla kuoreen vetäytyminen. Seinä tuli lopulta vastaan, kun heidän piti vältellä konflikteja, eikä omien tunteiden kuulemiselle ja kertomiselle jäänyt tilaa. 

– Vaadin nyt ihmissuhteilta enemmän, koska arvostan itseäni enemmän. Omat rajat ovat tulleet selkeämmiksi, Nanna kertoi Me Naisille. 

Nannalla ja Jerellä on kolme yhteistä lasta: Jax, 7, Alexia, 5, ja Felicia, 1. Lisäksi Jerellä on täysi-ikäinen tytär Ronja

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat