Me Naiset: Minna Haapkylä kertoo arjestaan näyttelijä Joanna Haarttin kanssa – hääsuunnitelmia ja kaksi eri osoitetta

Näyttelijä Minna Haapkylä nauraa Me Naiset -lehden haastattelussa häähuhuille, mutta kokee, että kahden naisen avioliitto voisi olla tärkeä kannanotto.

Näyttelijä Minna Haapkylä kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa avoimesti arjestaan puolisonsa, näyttelijäkollega Joanna Haarttin kanssa. Kaksikko on pitänyt yhtä muutaman vuoden ajan, mutta sitkeistä huhuista huolimatta häät eivät ole vielä ajankohtaiset.

– Huhu on kantautunut meidänkin korviimme ja pitää osittain paikkansa, mutta tällä hetkellä kalenterimme ovat häiden järjestämiseen liian täynnä. 

– Olemme tosi sitoutuneita toisiimme. Pikemminkin kyse on modernin ihmisen ongelmasta. Olen miettinyt, mitä avioliitto meille instituutiona merkitsee? Olen kokenut jo kerran perinteiset häät. Mutta millaiset olisivat meidän näköiset juhlat nyt? Haapkylä puntaroi haastattelussa.

Haapkylä ja Haartti asuvat omissa asunnoissa. Haapkylä uskookin, että kaikilla perheillä menisi paremmin, jos koteja olisi kaksi.

– Emme ole koskaan asuneet yhdessä, mutta Joanna muutti juuri alakerran yksiööni. Arvostamme molemmat omaa aikaa ja yksinoloa. En halua, että parisuhteemme lässähtää arjen pyöritykseen. Arki on usein kauhean haastavaa, minkä takia parisuhde menee helposti sellaiseksi, että koko ajan on vähän katkera toiselle, kun toinen saa muka jotain enemmän, hän toteaa.

Yhteiseen arkeen kuuluvat myös Haapkylän kaksi poikaa, jotka asuvat Haapkylän luona vuoroviikoin.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat