Me Naiset: Kalastajan vaimo -bloggaaja löysi uuden rakkaan – entiseen mieheen viileät välit: "Ehkä jonain päivänä pystymme olemaan taas kavereita"

Kalastajan vaimo -blogistaan tunnettu Johanna Alvestad löysi uuden rakkauden työpaikalta.

Suosittua Kalastajan vaimo -blogia pitävä Johanna Alvestad kertoo Me Naiset -lehdessä uudesta rakkaastaan. Alvestad erosi norjalaiskalastaja Asgeir Alvestadista loppuvuodesta 2017.

Me Naisten jutussa Johanna Alvestad esittelee uuden rakkaansa, lääkäri Olav Lauvdalin. Samalla terveysasemalla työskentelevä pariskunta kertoo, että rakkaus syttyi työpaikalla.

– Johanna oli fantastinen, mutta en ikinä uskonut, että minulla olisi mitään mahkuja häneen. Johannalla oli perhe, enkä tohtinut ajatella hänestä muuta. Eronneena minulla ei ollut järin suuria kuvitelmia itsestäni, Lauvdal kertoo.

Alvestad julkaisi helmikuussa Instagram-tilillään kuvan, jossa hempeilee rakkaansa kanssa Mauritiuksella.

Suhde oli vähällä paljastua ennen aikojaan eväsleipien vuoksi. Pariskunta kertoo, että Lauvdal tekee Alvestadille eväsleipiä, joiden päällä on sydämenmuotoisia kurkkusiivuja. Alvestadin työkaverit huomasivat asian, ja pian he kertoivat suhteestaan työpaikalla.

Entiseen puolisoonsa Alvestadilla on viileät välit. Heidän avio-eronsa ei ole vielä astunut voimaan, vaan harkinta-aika päättyy kesällä. Entisellä parilla on kaksi lasta. 

– Hoidamme sujuvasti kaiken, mikä liittyy lapsiin, mutta muuten emme puhu. Ehkä jonain päivänä pystymme olemaan taas kavereita, mutta siihen menee aikaa. Tilanne on vaikeampi Asgeirille kuin minulle, Alvestad kertoo.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat