Mainos

Me Naiset: Jenni Kokander ei mahtunut enää Putous-hahmojensa vaatteisiin – laihtui 12 kiloa

Jenni Kokander kertoo elämäntapamuutoksestaan Me Naiset -lehden haastattelussa.

VIDEO: Jenni Kokander kertoo autokoulukokemuksestaan

Näyttelijä ja televisiopersoona Jenni Kokander, 37, kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa laihtuneensa 12 kiloa tämän kevään aikana. Kokander ei aloittanut erityistä laihdutuskuuria vaan opetteli terveellisempiä elämäntapoja.

– Muutaman viime vuoden aikana olen onnistunut keräämään itselleni hedonistin herkkuperseen. Rakastan syömistä ja ruokaa ja kaikkea ruokakulttuuriin liittyvää yli kaiken. Olen eliittiporsas, sillä en ole millään hampurilaisilla lihonut, vaan kalliilla raaka-aineilla ja hyvillä viineillä, Kokander kuvailee haastattelussa.

– Ei ihme, että putoushahmo Svetlanan vaatteet ovat alkaneet kiristää. Hahmo syntyi juuri niihin aikoihin, kun imetin Vilhoa ja olin hoikimmillani. Puolisen vuotta sitten eräällä ostoskeskuskeikalla minun oli pakko mennä kysymään suutarilta, että voiko tähän vyöhön tehdä lisää reikiä, ja hän vastasi, että ei tähän lisää reikiä mahdu, mutta jatkopalan voin tehdä. Irma Rönkön hameesta olen joutunut leikkaamaan vuoren irti, kun se ei olisi muuten enää mahtunut päälle.

Projekti alkoi tipattomasta tammikuusta ja on jatkunut vaivattomasti läpi kevään. Enempää hän ei kuitenkaan voi toistaiseksi laihtua Fingerpori-elokuvan kuvausten vuoksi.

Lähde: Me Naiset

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.