Me Naiset: Elina Valtonen avoimena raskaasta avioerostaan ja parisuhteestaan Jussi Heikelään: "Tässä suhteessa on helppoa olla"

0:16
Katso videolta: hiljattain seurustelusuhteensa vahvistaneet Elina Valtonen ja Jussi Heikelä saapuivat yhdessä Linnan juhliin

Elina Valtonen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa rankasta erostaan ja nykyisestä onnellisesta parisuhteestaan Jussi Heikelän kanssa.

Kokoomuksen kansanedustaja ja Kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Valtonen avautuu Me Naiset -lehdessä avioerostaan sekä puhuu suhteestaan juontaja Jussi Heikelään. Tuore pariskunta edusti ensimmäistä kertaa yhdessä Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta, ja heidän parisuhteestaan oli uutisoitu marraskuun puolivälin tienoilla.

Haastattelussaan Valtonen kertoo uuden tilanteen vaatineen häneltä totuttelua, vaikka hyvältä onkin tuntunut.

– Tässä suhteessa on helppoa olla, ja meillä synkkaa hyvin. Sitä todella arvostan. 

Valtonen erosi muutama vuosi sitten lastensa isästä Jukka Lepomäestä. Avioero oli Valtoselle rankka kokemus, jonka tähden hän ilmoitti julkisesti, ettei lähtisi vuoden 2021 kuntavaaleihin. Lopulta hän kuitenkin pyörsi päätöksensä ja nousi vaalivoittajaksi keräämillään lähes 16 000 äänellä.

Edelleen Valtonen kertoo kuitenkin muistavansa kirkkaasti avioerovaiheen rankkuuden ja haastavuuden. 

– Oli päiviä, joina tunsin vain vajoavani. En nähnyt lohtua tai valoa missään suunnassa, vaan yritin vain suoriutua kaikesta. Henkisesti minua kuitenkin auttoi se, että tiesin koko ajan eropäätöksen olevan oikea. Vaikka oli kuinka vaikeaa, oli selvää, että eteenpäin on mentävä. On varmasti hankalampaa, jos erossa jää jonkinlaiseen välitilaan pohtimaan päätöstä.

Valtonen kertoo olevansa nykyisessä kumppanissaan onnellinen erityisesti hyvistä asioista, jotka tuovat suhteeseen helppouden tunnetta.

– Tykkäämme Jussin kanssa samoista asioista kuten urheilusta, veneilystä ja ravintolassa syömisestä. Ajattelemme myös saman suuntaisesti arjen asioista. Politiikan suhteen sen sijaan ei tarvitse tai saakaan olla kaikesta ihan samaa mieltä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja