McLaren-pomo tyrmäsi huhut Räikkösen paluusta: "Emme neuvottele Kimin kanssa"

Kimi Räikkösen tulevaisuudesta liikkuu paljon huhuja. Lopettaako hän uransa? Jatkaako hän Ferrarilla? Palaako hän McLarenille?

MAINOS

F1-kisaputki jatkuu C Morella –
seuraavaksi Silverstone!

Lauantai: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Britannian GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Ei ainakaan viimeinen vaihtoehto, jos kysytään McLarenin toimitusjohtajalta Zak Brownilta. Ja mehän kysyimme.

– Emme ole neuvotelleet Kimin kanssa. Hän on erittäin taitava kuski. Totta kai huhukausi on nyt käynnissä, joten julkisuudessa liikkuu paljon eri vaihtoehtoja, mutta me pidämme neuvottelut omana tietonamme, Brown totesi C Moren haastattelussa.

Sauberilla tulokaskauttaan Formula 1 -sarjassa ajavaa Charles Leclerciä pidetään tulevaisuuden mestarina. Häntä ollaan jo pistämässä Räikkösen penkille ensi kaudeksi. Räikkönen ajoi McLarenilla vuosina 2002-2006, minkä aikana hän nappasi yhdeksän osakilpailuvoittoa ja ajoi kahdesti MM-sarjassa toiselle sijalle.

– Kimi on maailmanmestari ja hän on voittanut meille monia kisoja. Jos Kimi olisi saatavilla ja joku talli etsii kuskia, olisi hölmöä olla huomioimatta häntä, Brown huomauttaa.

McLaren ei ole asettanut takarajaa, mihin mennessä ensi kauden kuskivalinnat täytyy olla tehtynä. F1-sarja jatkuu viikonloppuna Silverstonessa.

Lue myös:

    Uusimmat