Kimi Räikkönen ajaa vielä 40-vuotiaana F1:ssä? Italialaistoimittaja povaa suomalaiselle jatkoa Ferrarilla

Kimi Räikkönen antoi Monacon GP:n yhteydessä haastattelun, jossa hän ensimmäistä kertaa myönsi haluavansa jatkaa Ferrarin F1-tallissa myös tämän kauden päätyttyä. MTV3-kanavan F1 Extrassa vieraillut italialaistoimittaja Roberto Chinchero uskoo suomalaiskuskin jatkavan tiimissä.

Roberto Chincheron haastattelu löytyy jutun videolta F1 Extrasta.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Lauantai: Aika-ajo klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00!
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä.

Ferrarin on kerrottu kevään aikana neuvotelleen Red Bullin Daniel Ricciardon kanssa, mutta uusimpien tietojen mukaan italialaistiimin huomio olisi kääntynyt 38-vuotiaan Räikkösen sopimuksen jatkamiseen.

Muun muassa Motorsport.comille töitä tekevä italialaistoimittaja Roberto Chinchero oli perjantaina taustoittamassa Kimin tilannetta C Moren Mervi Kalliolle.

– Kimi on ensinnäkin hyvässä iskussa, mutta vähän kuten viime vuonnakin tulevaisuus on vielä epävarma, Chinchero sanoo.

– Uskon, että Sebastian (Vettel) haluaa hänen jatkavan tiimissä, mikä puhuu hänen puolestaan. Uskon myös, että Kimi haluaa ajaa. Hän sanoi (torstaina) minulle haastattelussa, että haluan ajaa. Se on tiimin päätös, mutta hän on saatavilla ja ajaa viime vuoteen verrattuna myös entistä paremmin.

– Tilanne on siis täysin auki, mutta uskoisin, että pitkän tauon jälkeen saisimme 40-vuotiaan kuskin starttaamaan F1-kisaan, Chinchero ennustaa.

Lue myös:

    Uusimmat