Max Verstappenin tyttöystävältä surumielinen vuodatus – F1-supertähti hyökkäsi raivoissaan paikalle

F1-tähti Max Verstappen jyrähtää tyttöystävänsä puolesta.

Verstappenin kumppani Kelly Piquet jakoi sosiaaliseen mediaan pitkän vuodatuksen ”valheellisista väitteistä”, joita hänestä on esitetty.

F1-talli Red Bullin kuljettaja Max Verstappen, 26, on ollut vuodesta 2021 lähtien suhteessa Piquetin kanssa. Brasilialaismalli Piquet, 35, on F1:n kolminkertaisen maailmanmestarin Nelson Piquetin tytär.

Kelly Piquet julkaisi keskiviikkona Instagramissa voimakkaan lausunnon, jossa hän jyrähtää kiivaasti väitteistä, jotka vievät ”kunnianloukkaukset aivan uudelle tasolle”.

10-osaisessa päivityksessä Piquet puhuu muun muassa siitä, miten hän on ollut viimeisten kolmen vuoden ajan ”järkyttävien syytösten, huhujen, väärennettyjen lausuntojen ja erinäköisten valheellisten väitteiden” kohteena.

– Olen kaukana täydellisyydestä, mutta olen ylpeä arvoistani, moraalistani ja tavoistani. Mutta nämä kommentit ja vellova viha vaikuttavat niin minuun kuin ympärilläni oleviin ihmisiin. Toivon, että ne, jotka ovat jakaneet näitä valheita ja vihaa, miettisivät niiden oikean elämän seurauksia, Piquet kirjoitti.

Piquetin kumppani Verstappen hyökkäsi kommenttikenttään raivoten.

– Tämän on loputtava! On ihan naurettavaa ja sekopäistä, kun tietyt henkilöt jakavat näitä vääriä syytöksiä Instagramissa, TikTokissa sun muualla. Vihalle ei ole sijaa tässä maailmassa. Tiedämme, mikä perheemme suhteen on totta ja olemme erittäin onnellisia yhdessä, Verstappen ilmoitti.

Piquet seurusteli aiemmin entisen F1-kuskin Daniil Kvjatin kanssa. Heillä on yhteinen, nelivuotias tytär. 

Lue myös:

    Uusimmat