Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin ulostulo ravisutti Nico Rosbergia – "Minun on muutettava linjaani"

Entinen F1-tähti Nico Rosberg on luvannut ottaa askeleen taakse kommentoinnissaan. Linjamuutos on seurausta muun muassa Max Verstappenin esittämästä kritiikistä. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-sarjan maailmanmestarina vuonna 2016 jättänyt Rosberg on jatkanut kuninkuusluokan aktiivista seuraamista kommentaattorina ja oman videobloginsa kautta. 

Saksalainen on antanut värikkäitä mielipiteitä aiheesta kuin aiheesta, mikä on herättänyt närää aktiivikuskien keskuudessa. Varsinkin Red Bull -tähti Max Verstappen latasi kovan vastaiskun Rosbergille Italian GP:n yhteydessä. 

– Rosberg ei ollut uskottava edes kuljettajana. Hänellä ei ole karismaa. Se on myös hänen ongelmansa, Verstappen totesi entisen kilpakumppaninsa kommentoinnista. 

Verstappenin avautuminen sai tukea Mercedeksen Lewis Hamiltonilta, Rosbergin Mercedes-veriviholliselta. 

Kritiikki on kantautunut Rosbergin korviin, sillä hän reagoi tähän tuoreimmassa videoblogissaan

– Yksi asia, jota inhosin aktiivikuskina, oli se, että toimittajat kyselivät vastaustani ex-kuljettajien minusta antamaan kritiikkiin. Minun kohdallani varsinkin David Coulthard teki tätä. Se sai minut hulluksi, se oli todella ärsyttävää, Rosberg aloittaa. 

– Tykkään tehdä näitä analyysejä, mutta samalla arvostan nykykuskeja todella paljon. Kuten sanoin, vihasin ex-kuskien antamaa kritiikkiä, joten minun on muutettava linjaani jotenkin. En halua ex-kilpakumppanieni, joita arvostan valtavasti, kuulevan minun (kriittisiä) kommenttejani. Muutan siis tyyliäni jonkin verran, Rosberg summasi. 


Lue myös:

    Uusimmat