Max Verstappenilta täyslaidallinen Renault'n suuntaan: "Ei täällä voi kilpailla ilman hevosvoimia"

Red Bullin Max Verstappenin mukaan Saksan GP:n aika-ajojen neljäs sija oli maksimi ottaen huomioon Renault'n moottorin takamatkan verrattuna Mercedekseen ja Ferrariin.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Lauantai:  Aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Verstappen sai kantaa Red Bullin odotukset yksin harteillaan, sillä hänen tallikaverilleen Daniel Ricciardolle vaihdettiin useita moottoriosia, jonka seurauksena Ricciardo jätti toisen osion kokonaan ajamatta. Ricciardo lähtee kisaan koko joukon hänniltä.

Nuori hollantilaiskuski teki sen minkä pystyi, mutta yli kuuden kymmenyksen ero paalumies Sebastian Vetteliin oli valtava.

- Erityisesti aika-ajon viimeinen osio oli hyvä. Kahdessa ensimmäisessä osiossa olin vaikeuksissa auton tasapainon kanssa, kun viimeisessä osiossa auto toimi varsin hyvin. Olen tyytyväinen, mutta ei tällä radalla voi kilpailla ilman hevosvoimia, Verstappen täräytti C Moren haastattelussa piikkinä Red Bullin moottorivalmistaja Renault'n suuntaan.

Renault'n voimayksikkö on ollut koko hybridimoottoreiden aikakaudella Mercedestä ja Ferraria jäljessä. Erot ovat konkretisoituneet paljon moottoritehoa vaativilla radoilla.

Red Bullin ja Renault'n yhteistyö tulee päätökseen tämän kauden lopussa, jonka jälkeen Red Bull siirtyy käyttämään Hondan moottoreita.

Sunnuntain kisaan Verstappenilla on hyvin yksinkertainen tavoite: olla mahdollisimman lähellä Ferraria ja Mercedestä.


Lue myös:

    Uusimmat