Max Verstappenilta kylmäpäinen vastaus F1-mestaruusuteluihin – povaa vaikeuksia jo seuraavaan kisaan

Tulosruutu: Charles Leclerc keskeytti dramaattisesti, Max Verstappen voitti Ranskan GP:n

Red Bullin Max Verstappen jahtaa toista perättäistä F1:n maailmanmestaruutta. Tällä hetkellä kaikki näyttää hollantilaisen kannalta hyvältä, sillä hän johtaa MM-sarjaa 63 pisteen erolla ennen Ferrarin Charles Leclerciä. Etumatka on iso, vaikka jäljellä on vielä kymmenen kisaa.

Verstappen kasvatti johtoaan viikonloppuna Ranskassa, kun hän kiitti ja kumarsi Leclercin epäonnen keskellä. Ferrarin monacolaistähti ajautui seinään, minkä jälkeen Verstappen nappasi ykköspaikan itselleen. Eikä hän siitä enää luopunut.

Verstappenin etumatka on valtava, varsinkin siksi, koska Red Bullilla on voittaja-auto allaan. Vauhdillisesti Red Bull ja Ferrari ovat lähes tasoissa.

Verstappenilta tiedusteltiin Ranskassa sitä, mitä hän ajattelee MM-sarjan tilanteesta. Mestaruus kun on valumassa hollantilaisen suuntaan.

– On selvää, että etumatka on merkittävä, mutta paljon voi vielä tapahtua, Verstappen vastasi kylmäpäisesti.

– Tarvitsemme vielä paljon pisteitä ja lisää raakaa nopeutta. Uskon myös, että seuraavassa kisassa Budapestissä meillä riittää vaikeuksia, koska Ferrari on siellä todella nopea, Verstappen sanoi tulevasta.

– Mutta saa nähdä. Kyse on siitä, että pitää pystyä nappaamaan pisteitä kisa toisensa jälkeen. Myös huonoina päivinä, hollantilainen jakoi viisauksia.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Verstappenin mainitsemassa kaupungissa Unkarissa.

Lue myös:

    Uusimmat