Matti Suur-Hamari paljastaa tämän hetken suurimman haasteen TTK-harjoituksissa: "Pitää muistaa se..."

Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti olivat illan paras pari – tämä haaste on nyt suurin harjoituksissa 4:41
Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti olivat illan paras pari – kertovat millaisia harjoituksia ylläpidetään tanssisalin ulkopuolella

Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti olivat neljännen Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen paras pari tuomaripisteet sekä yleisöäänet yhteen laskettuna.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljäs suora lähetys nähtiin sunnuntaina 1. lokakuuta Suomi-vintage -teemalla höystettynä.

Illan parhaaksi pariksi julistettiin lähetyksen lopulla Matti Suur-Hamari  sekä Katri Riihilahti. Pisteitä sunnuntaina kaksikko sai tuomareilta 24, joka oli illan kolmanneksi paras pistesaldo – jaettuna Pernilla Böckermanin  ja Anssi Heikkilän  kanssa, jotka niin ikään saivat 24 pistettä. Yleisöltä sai myös mojovasti ääniä, joiden siivittäminä Suur-Hamari ja Riihilahti parhaan parin tittelin saivat. 

Kaksikko kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi olleensa häkeltynyt lopputuloksesta. He kiittivät vuolaasti kaikkia heitä äänestäneitä.

– Ja mun on sanottava iso kiitos Matillekin myös kaikesta siitä heittäytymisestä ja raskaasta, kovasta työstä. Ei ole helpointa tanssia proteesilla ja se, mitä me ollaan saatu aikaan yhdessä, se on tosi hienoa. Kiitos, Riihilahti totesi oppilaalleen. 

Suur-Hamari saa Riihilahdelta kiitosta myös siitä, kuinka ottaa nykyään haltuun koreografiat merkittävästi tehokkaammin, kuin vielä joitakin viikkoja sitten. 

Suurimmat haasteet tanssiharjoituksissa liittyvät Suur-Hamarin mukaan hänen proteesiinsa.

– Meidän on pitänyt opetella se oikea rytmittäminen, että oikeasti pidetään niitä taukoja ja minulla on siellä kylmää mukana. Aina kun on tauko, olen siellä kaiken maailman jääpussien kanssa. Ja se, että vaikka olisi kuinka nälkää harjoitella ja tehdä, niin pitää muistaa se tauottaminen, Suur-Hamari kertoi. 

– Jäitä hattuun myös, Riihilahti muistutti vierestä. 

Yllä olevalla videolla Matti Suur-Hamari kertoo, millaisia kotiharjoitteita hänellä on tansseja varten ja paljastaa, onko harjoitusten puolenvälin kisaväsymystä ilmassa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat