Emma Kimiläinen aikoi tuoda puolisonsa Sami Hyypiän TTK-parketille – kertoo kuinka onnistui perustelemaan ehdotuksensa

Pudonneet Emma Kimiläinen ja Matti Puro kertaavat TTK:n kohokohtia 5:56
Pudonneet Emma Kimiläinen ja Matti Puro kertaavat TTK:n kohokohtia

Semifinaalin päätteeksi pudonnut Emma Kimiläinen harmittelee, ettei hänen puolisoaan Sami Hyypiää tulla näkemään Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa.

Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman semifinaalin päätteeksi sunnuntaina 19. marraskuuta nähtiin kauden viimeinen pudotus, jonka myötä kilpa-autoilija Emma Kimiläinen  ja tähtiopettaja Matti Puro  joutuivat kotimatkalle. 

Kaksikko kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi olleensa harmissaan, sillä heillä olisi ollut vielä paljon annettavana finaalissa. Kimiläinen kertoi kuitenkin iloitsevansa erityisen paljon siitä, että pääsí omalla TTK-matkallaan tanssimaan kaikki kymmenen tanssia ja kiitteli Puroa siitä, että tämä vaati oppilaaltaan parempaa läpi syksyn harjoitusten.

– Tämä on ollut myös matka omaan naiseuteen. Jos miettii, mistä me ollaan lähdetty, että puristin Matilta sormet ihan aina ruvelle siinä alussa, niin aika pitkä matka on siitä tultu. Saa olla kyllä kiitollinen ja onnellinen, Kimiläinen totesi. 

– Tämä on ollut tosi hieno matka, Emma on kehittynyt tosi paljon. Ehkä se kehitys ei ole ulospäin ollut niin semmoisin suurin hyppäyksin, mutta sitä kehitystä on tapahtunut koko ajan lineaarisesti. Me ollaan koko ajan tehty hienoja numeroita, jokaisen niistä numeroista voin allekirjoittaa, että hän on teknisesti tehnyt tosi hyvää työtä, totesi Puro lisäten, että tietysti kisasta putoaminen juuri ennen finaalia harmittaa tanssiopettajaakin.  

Tulevan sunnuntain finaalissa kukin kolmesta tähtioppilaasta tuo tanssilattialle yhden tanssin ajaksi myös oman läheisensä. Kimiläinen kertoi semifinaalilähetyksessä, että hän olisi tuonut tanssiparketille puolisonsa, ex-jalkapalloilija Sami Hyypiän. Koreografiaa ei valitettavasti ehditty vielä harjoittelemaan lainkaan, vaan treenit olisivat alkaneet finaaliviikon maanantaina. 

– Ihan varmasti Sami olisi selvinnyt siitä ihan sairaan hyvin. Hän on yksi liikunnallisesti lahjakkaimmista ihmisistä, ketä olen koskaan koskaan tavannut, ellei lahjakkain. Varmasti tanssikin olisi häneltä ehdottomasti onnistunut. Harmittaa sinällään, ettei päästä sitä näkemään tässä.

Kimiläinen kertoi lähetyksen jälkeen esittäneensä puolisolleen niin rationaaliset perustelut, ettei tämä pystynyt kieltäytymään tämän pyynnöstä. 

– Pilkoin sen sellaisiin hyvin pieniin, hyvin rationaalisiin palasiin sen koko homman. Niin sitä kautta ehkä sitten sanoin, ettei mitään hätää, vain mukaan vaan. 

Yllä olevalla videolla Emma Kimiläinen kertoo tarkemmin, mitä kysymyksiä esittämällä sai Sami Hyypiän suostuteltua lupautumaan TTK-parketille. 

Alla olevilla videoilla Kimiläisen ja Puron TTK-semifinaalin tanssit. 

Emma & Matti - Dos gardenias 3:35

Emma & Matti - Hold My Hand 3:42

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat