Matti Suur-Hamari on järjestänyt asumisensa uusiksi TTK:n takia – ollut erossa perheestään jo kuukausia

Matti Suur-Hamari on muovannut asumisjärjestelyjään uusiksi TTK:n takia 4:35
Katso videolta, minkälaiset tunnelmat Matti Suur-Hamarilla ja Katri Riihilahdella oli lähetyksen jälkeen 5. marraskuuta.

Lumilautailija Matti Suur-Hamari on ollut tanssikuplassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä jo kolmen kuukauden ajan. 

Lumilautailija Matti Suur-Hamari on syksyn mittaan nähty Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla tähtiopettajansa Katri Riihilahden kanssa. Nyt jo 12 viikkoa kestäneet treenit ja lähetykset ovat Helsingissä, joten Suur-Hamari on ollut jo useamman kuukauden kaukana kotoaan Rukalta. 

– En kiellä, etteikö olisi koti-ikävä. Mutta toki perheeni on minua mahdollisuuksien mukaan käynyt täällä kannustamassa ja katsomassa lähetyksiä. Tässä härdellissä ei kyllä ole kerennyt Rukalle käymään. Mutta kyllä sinne vielä ehtii, nautitaan vielä muutama viikko tanssinilosta, Suur-Hamari kertoi lähetyksen jälkeen 5. marraskuuta. 

Suur-Hamari näkee perheen poissaolon tanssikuplasta myös hyvänä asiana. 

– Kun perhe on kaukana, niin se ei ole tietyllä tavalla normaalia arkea. Mutta toisaalta tekeminen täällä on niin intensiivistä, ja ajatukset ovat olleet aika vahvasti tässä tanssikuplassa, niin se on ehkä joinain hetkinä myös helpompaa, että perhe on kotona ja itse on täällä tanssileirillä, Suur-Hamari kertoi. 

– Kaikella on puolensa, mutta on sanomattakin selvää, että kyllä tässä on Matin puolelta aikamoista heittäytymistä, että kiitos siitä, Riihilahti sanoi. 

Katso videolta, minkälaiset tunnelmat Matti Suur-Hamarilla ja Katri Riihilahdella oli lähetyksen jälkeen 5. marraskuuta. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat