Mainos

Taksi Helsinki hylkää Valopilkku-sovelluksen – panostaa oman palvelunsa kehittämiseen

Taksi Helsingin autot irtautuvat Valopilkku-sovelluksesta. Se lopettaa Valopilkku-sovellustilausten välittämisen helsinkiläisille takseille maanantaina 20. marraskuuta klo 12 lähtien.

Ensi maanantaina tehtävän muutoksen myötä Valopilkku-sovelluksella tehdyt tilaukset eivät enää ohjaudu Taksi Helsinki -yhtiön autoihin, vaan automaattisesti Lähitaksille. Muutos ei vaikuta palvelun toimintaan tai käyttämiseen.

Taksi Helsinki ilmoitti siirtyvänsä käyttämään pelkästään omaa sovellustaan.

– Selvitystemme mukaan ulkopuolisten tarjoajien tilauskanavien käyttäminen on aiheuttanut ongelmia ja pitkiä odotusaikoja asiakkaillemme, sanoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

–  Koska ulkopuolisten palvelujen toimivuus ja kehitys eivät ole omissa käsissämme, emme pääse tekemään kehitystoimenpiteitä tarpeeksi tehokkaasti ylläpitääksemme haluttua laadukasta palvelutasoa, Kantonen perustelee omaan sovellukseen siirtymistä.

Artikkelia muokattu 13.11. klo 16.15: Valopilkku-sovellus toimii pääkaupunkiseudulla normaalisti myös jatkossa, mutta tilauksia ei välitetä Taksi Helsingin autoille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.