Massiivinen F1-sirkus löi ällikällä Kimi Räikköstä seuranneen kirjailijan – "Siellä luonnonlapsi elää lapsiperheen arkea"

Kimi Räikkösestä uutuusteoksen tehnyt kirjailija Kari Hotakainen kertoo olevansa yllättynyt koko F1-sirkuksesta kaikessa massiivisuudessaan.

61-vuotias kirjailija ryhtyi kirjaprojektiin täydellisenä F1-ummikkona. Hän sanoo yllättyneensä koko elämästä Formula 1 -sarjan sisällä.

– Myös se oli jonkunlainen yllätys, että siellä F1-maailman sisällä elää luonnonlapsi perheensä kanssa ihan tavallista lapsiperheen arkea. On yllättävää, kuinka tämä henkilö on pystynyt tuossa maailmassa pysymään luomuhenkilönä, Hotakainen viittaa oheisella videolla kirjan päätähti Kimi Räikköseen.

Kokeneelle kirjailijalle Tuntematon Kimi Räikkönen -teoksen luominen oli uusi kokemus.

– Täysin uusi. Sillä ei ole mitään tekemistä aikaisemman tuotantoni kanssa. Vain läppäri oli sama. Muuten kaikki oli uutta. Koko kirjan rakenne ja tapa kertoa piti keksiä uudestaan, Hotakainen sanoo.

– Siellähän on alatekstinä iso perhetarina. On Kimin ajatukset, on raporttia Malesiasta. Olen käyttänyt montaa kirjoitustyyliä – jopa satua on joukossa. Piti venyttää haitaria, mitä kirjoittamisen tapoja voi tunkea mukaan, kirjailija erittelee.

Uutuuskirja julkaistiin torstaina Helsingissä. F1-sarja jatkuu viikon päästä viikonloppuna Belgian GP:llä.

Lue myös:

    Uusimmat