Räikkönen ja Hotakainen avasivat kirjanteon värikkäitä hetkiä – "Se oli suht hauska tapahtuma minulle, ei ehkä Karille"

Kimi Räikkönen ja kirjailija Kari Hotakainen keskustelivat toimittaja Mervi Kallion kanssa Tuntematon Kimi Räikkönen -uutuuskirjasta Helsingissä torstaina.

Pääkuvan video: Kimi Räikkösestä kertova kirja julkaistiin Helsingissä klo 10. Toimittaja Mervi Kallio keskusteli Räikkösen ja Kari Hotakaisen kanssa kirjan sisällöstä.

F1-tähti ja formuloista ennakkoon täysin tietämätön Hotakainen kävivät vuoden aikana lukuisia keskustelua, joiden pohjalta kirjailija loi kuvan Räikkösestä.

– Monta kertaa höpöteltiin. Karin lentopelko on aika vahva. Se oli suht hauska tapahtuma…minulle, ei ehkä Karille itselleen, Räikkönen naurahti.

– Pienissä yksityiskoneissa on sellainen hyvä puoli, että siellä sellaisia pieniä näytepulloja. Lentopelkopulloja, Hotakainen vitsaili takaisin.

Juttu jatkuu videon alla!

Hotakainen tiesi ennalta Räikkösen nimen ja sen, että hän on F1-kuski. Ennakkotietoa ei ollut paljon tarjolla.

– Puhumattomuus on kiinnostava luonnonvara. Se on harvoin tarjolla nykyään, Hotakainen totesi viitaten Räikkösen luonteeseen.

Hotakainen kuvailee kirjassa värikkäästi lajia, joka oli hänelle ennakkoon täysin tuntematon. Tätä Räikkönen myös halusi.

– Halusin sellaisen ihmisen, joka on täysin ulkopuolella. Halusin erilaisen kuvakulman, Räikkönen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat