Masked Singer -ohjelmassa Hevoseksi paljastunut Paleface kertoo tunnistaneensa yllättäen yhden kilpakumppaneistaan: "Tunnemme ennestään"

3:51
Näin Hevonen paljastui viimeinkin Masked Singer Suomessa!

Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraana nähtiin Paleface, joka operoi uutta projektiaan koronakriisin keskellä.

Tiistaina 14. huhtikuuta Viiden jälkeen -ohjelman vieraana nähtiin etäyhteydellä muusikko Paleface, oikealta nimeltään Karri Miettinen. Mies paljastui lauantaina 11. huhtikuuta Masked Singer -ohjelmassa esiintyneeksi Hevoseksi.

Palefacen mukaan ohjelman konsepti oli niin pähkähullu, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä siihen mukaan. Ohjelmaa määrittelee se, että laulajien henkilöllisyyksiä varjellaan sen aikana äärimmäisen tarkasti. Paleface paljasti Viiden jälkeen -haastattelussa millaisia turvatoimia tämän eteen oli ohjelman kulisseissa tehty. 

– Meitä liikuteltiin siellä kuvausten aikana semmoiset kromiset kasvonaamiot päässä, ettei kasvoja erottanut ollenkaan. Sitten meillä oli sellaiset hupparit, missä luki "don't talk to me" (suom. älä puhu minulle), etteivät tuotannon jäsenet vahingossakaan puhuisi meille ja ettemme me paljastaisi siten itseämme, Paleface kertoo. 

Muusikko kertoo itse tunnistaneensa kuitenkin yhden kilpakumppaneistaan, vaikka hän ei kuulut tämän puhuvan tai nähnyt hänen kasvojaan. 

– Jotain tuttua eräässä kilpailijassa oli, koska tunnemme ennestään, Paleface paljastaa. 

Räppäri kertoo käsitelleensä itse valloillaan olevaa koronaepidemia-aikaa kollegoidensa kanssa muun muassa siten, että keskiviikkona 15. huhtikuuta päivänvalon näkee yli kahdenkymmenen suomalaisen räppärin kanssa yhteisvoimin tuotettu kappale. Lisäksi Paleface oli mukana Lauri Tähkän operoimalla Uuden edessä -kappaleen ja musiikkivideon tuotannossa, johon osallistui yli 150 suomalaista musiikin alan ammattilaista. Vaikka projekteja on riittänyt, liittyy tilanteeseen runsaasti uhkakuvia. 

– Huoli on tietysti kova. En kyllä muista ikinä tällaista tilannetta olleen aiemmin uralla, että varsinaiset tulot menevät lähelle nollaa ja oikeastaan nollaan, eikä ole mitään takeita siitä, milloin tämä loppuu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja