Raskauden onnea hehkuva Maryam Razavi edustaa upeana – kertoo ensikohtaamisestaan Leo Stillmanin kanssa: "Tosi, tosi satumaista"

Maryam Razavi odottaa jännityksellä Emma gaala -iltaa – kommentoi myös vauvauutisia:"Laskettu aika on kesän paikkeilla" 1:29
Maryam Razavi odottaa jännityksellä Emma gaala -iltaa – kommentoi myös vauvauutisia: "Laskettu aika on kesän paikkeilla"

Esikoistaan odottava Maryam Razavi edustaa Emma Gaalan punaisella matolla. 

Suomalaisen musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä juhlitaan jälleen lauantaina 8. helmikuuta, kun alan parhaimmisto kokoontuu Emma Gaalaan

Paikalle on saapunut jo runsaasti tähtiä punaiselle matolle ja yksi heistä on entinen malli ja stylisti Maryam Razavi. Nainen odottaa esikoistaan muusikkopuolisonsa Leo Stillmanin kanssa.

Razavi ja Stillman tapasivat toisensa aikoinaan aivan ensimmäistä kertaa juuri Emma Gaalassa. 

– Se oli todella ihanaa, koska musta tuntui vaan (ensimmäistä kertaa) pitkästä aikaa, että joku ihminen sai mut vaan hymyilemään täysillä ja olon niin hyväksi, että se oli vaan jotain tosi, tosi satumaista. 

Razavin ja Stillmanin esikoisen laskettu aika on kesän tienoilla. Pariskunta ei aio paljastaa ennakkoon pienokaisensa sukupuolta. 

Lue myös:

    Uusimmat