Mainos

Marvelin hylkäämä ohjaaja liittyi kilpailijan leiriin – James Gunn käsikirjoittaa seuraavan Suicide Squad -elokuvan

0:45

James Gunn joutui jättämään Disneyn Marvel-elokuvat vanhojen twiittien vuoksi. Nyt Warner Bros. on tarttunut vapaaseen ohjaajan.

VIDEO: James Gunn sai kenkään

Guardians of the Galaxy -elokuvat ohjannut ja käsikirjoittanut James Gunn vastaa seuraavan Suicide Squad -elokuvan käsikirjoituksesta. On mahdollista, että Gunn myös ohjaa elokuvan, projektille ei ole vielä nimitetty ohjaajaa.

Gunn sai kesällä potkut Guardians of the Galaxy vol. 3 -elokuvan käsikirjoittajan ja ohjaajan paikalta, kun hänen vanhoja twiittejään kaivettiin esiin. Vuosina vuosikymmenen vaihteessa Gunn oli kirjoittanut tililleen lukuisia rujoja vitsejä, jotka käsittelivät muun muassa pedofiliaa ja raiskauksia.

Suurimman osan Marvelin sarjakuvahahmoista omistava Disney ei pitänyt julkisuuteen levinneistä twiiteistä ja elokuvajätti päätyi antamaan Gunnille potkut. Guardians of the Galaxy -elokuvien näyttelijät sekä fanit ovat antaneet tukensa Gunnille, mutta Disneyn johtoporras on seisonut päätöksensä takana.

Ensimmäinen Suicide Squad -elokuva ilmestyi vuonna 2016, saaden osakseen kovaa kritiikkiä niin kriitikoilta, kuin katsojiltakin. Warner Bros. on jo pitkään etsinyt sopivia henkilöitä jatkamaan saagaa.

Lähteiden mukaan tuleva Suicide Squad ei ole jatko-osa, vaan uusi kertomus DC:n sarjakuvien rikollisista, jotka tekevät valtiolle työtehtävän lyhentääkseen tuomioitaan. Ei tiedetä, tarkoittaako uusi tarina myös uusia näyttelijöitä. Ensimmäistä osaa tähdittivät Will Smith, Jared Leto ja Margot Robbie.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.