Näyttelijät vaativat potkut saaneen ohjaajan paluuta – Guardians of the Galaxy -tähdiltä avoin kirje

Guardians of the Galaxy -ohjaaja sai potkut 0:45

Guardians of the Galaxy -elokuvien suurimmat tähdet ovat allekirjoittaneet avoimen kirjeen, joka vaatii potkut saaneen ohjaajan James Gunnin palauttamista sarjan puikkoihin.

Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja James Gunn sai toissa viikolla potkut elokuvasarjan ohjaajan paikalta, kun hänen vanhoja twiittejään kaivettiin esiin. Kymmenen vuotta vanhoissa twiiteissä Gunn vitsaili rujosti muun muassa pedofilialla. Elokuvasarjan oikeudet omistava Disney päätti pian twiittien julki tultua irtisanoa Gunnin, joka vastasi kahden ensimmäisen elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta.

Nyt elokuvasarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat suuret tähdet, mukaan lukien Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Soldana, Michael Rooker ja Dave Bautista, ovat julkaisseet avoimen kirjeen, jossa vaaditaan Gunnin paluuta.

– Faneille ja ystävillemme: Me kaikki tuemme James Gunnia. Olimme kaikki shokissa hänen yllättävistä potkuistaan ja olemme tarkoituksella odottaneet nämä kymmenen päivää pohtien, rukoillen, kuunnellen ja keskustellen, kirje alkaa.

Näyttelijät jakoivat kirjettä sosiaalisen median tileillään. Gamorran roolissa nähtävä Soldana julkaisi kirjeen omalla Twitter-tilillään.

Elokuvien näyttelijät ilmaisevat keränneensä rohkeutta ulostuloon nähtyään fanien ja median antaman tuen Gunnin paluulle ohjaajanpenkille. Gunnin oli tarkoitus ohjata Guardians of the Galaxy Volume 3, jonka on ilmoitettu ilmestyvän vuonna 2020.

– Me emme ole täällä puolustamassa hänen vuosien takaisia vitsejään, mutta enemmänkin jakamassa kokemuksemme hänen kanssaan useiden vuosien ajan työskentelystä Guardians of the Galaxy -sarjan ensimmäisen ja toisen osan parissa. Luonne, jota hän on näyttänyt potkujen jälkeen, on linjassa sen kanssa, millainen mies hän oli joka päivä kuvauksissa, ja uskomme hänen anteeksipyyntönsä tulevan suoraan sydämestä, sydämestä, jonka me kaikki tiedämme, johon me luotamme ja jota rakastamme, kirjeessä sanotaan.

Näyttelijät ottavat myös kantaa sosiaalisen median lynkkauksiin. Näyttelijät toivovat, että kaikki yhdysvaltalaiset ottaisivat takapakkia piiritysmentaliteetin kanssa, missä hyökätään joukolla ihmisten kimppuun juuri kontekstia miettimättä.

– Kaikki meistä odottaa pääsevänsä työskentelemään ystävämme Jamesin kanssa tulevaisuudessa. Hänen tarinansa ei ole ohi – ei lähellekään, kirjeessä lukee.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat