Martina Aitolehti rehellisenä kirjassaan salasuhteestaan Alexei Eremenkoon: "Tänä päivänä en ikimaailmassa lähtisi tuollaiseen leikkiin mukaan"

Martina Aitolehti muistelee kirjassaan salasuhdettaan Alexei Eremenko Junioriin. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden elämäkertateos Martina - Taistelija (WSOY) julkaistiin 10. elokuuta. Toimittaja Hippo Taatilan kirjoittamassa teoksessa kerrotaan Aitolehden kasvutarina siitä, miten vaikeudet voi kääntää voitoksi.

Salarakkaana julkisuuteen noussut Aitolehti muistelee kirjassa muun muassa vuosien takaista suhdettaan jalkapalloilija Alexei Eremenko Juniorin kanssa. 

Aitolehti oli vuonna 2004 juuri napannut voiton Miss Hawaiian Tropic -kilpailuissa, kun tuolloin parisuhteessa ollut futari laittoi naiselle viestiä. 

– Ihastuin Alexeissa sen röyhkeään itsevarmuuteen ja pelisilmään. Se ei hannaillut tippaakaan, vaan oli tosi varma otteissaan. Ei mitään anteeksipyytelyä, Aitolehti kuvailee kirjassa. 

Pari aloitti salasuhteen. Aitolehti kertoo Eremenkon jopa varanneen hotellihuoneen viereisestä hotellista, jossa asui kihlattunsa kanssa. 

– Tänä päivänä en ikimaailmassa lähtisi tuollaiseen leikkiin mukaan, mutta silloin olin nuori ja ajattelin toisin. Ja yhä edelleen jollain tapaa ihailen sitä, että parikymppinen jäbä osasi pelata sellaista peliä.

Salasuhdetta kesti pari viikkoa, kunnes Aitolehti sai soiton Katso!-lehdestä. Toimittaja sanoi saaneensa vihjeen parin suhteesta. 

– Tajuan saman tien, että vastaan mitä tahansa, se on sekunti ja media räjähtää, Aitolehti muistelee kirjassa. 

Martina - Taistelija (WSOY) julkaistiin keskiviikkona 10. elokuuta. 

5:11
Martina Aitolehti kertoi vuonna 2021, miten kohut vaikuttavat perhearkeen: "Joka kerta sattuu ihan saakelisti"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja