Martina Aitolehti kertoo uudesta luksuskodista blogissaan – hulppeassa kaupunkiasunnossa kaksi kerrosta

Martina Aitolehti on muuttanut puolisonsa kanssa uuteen hulppeaan kotiin. Aitolehti kertoo blogissaan, että asuntoa on remontoitu erityisesti heidän tarpeitaan varten.

Martina Aitolehti kertoo blogissaan, että hulppeaa asuntoa Helsingissä Tähtitorninmäellä remontoidaan edelleen. Hän ja kumppaninsa kiinteistövälittäjä Stefan ovat kuitenkin muuttaneet jo asuntoon.

– Vihdoin ollaan päästy muuttamaan uuteen meille rakennettuun kotiin. Koti on upea ja aivan meidän näköinen, Martina kirjoittaa blogissaan.

Martina ei ole vielä jakanut paljoa kuvia uudesta kodistaan, mutta lupaa blogissa päivittävänsä niitä pian. Anna-lehden verkkosivuilla Martina kertoo asunnon olevan 142-neliöinen.

– Meillä on uudessa kodissa kaksi kerrosta ja tuo alakerta on  täydessä remontissa vielä, mutta heti kun paikat valmistuu lupaan laittaa teille kuvia, hän lupaa bloginsa lukijoille. 

Martina paljastaa blogissaan myös lomasuunnitelmiaan. Hän ja Stefan suuntavat joulukuussa Espanjaan kolmeksi viikoksi ja joulun he viettävät yhteisen lapsensa kanssa Levillä. Hänen ja ex-mies Esko Eerikäisen yhteinen lapsi Victoria viettää joulun isänsä kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat