Martina Aitolehti ja velipuoli podcastissa: katkaisivat välit huumekoukussa olleeseen siskoonsa – "Ei sitä pysty selittämään ennen kuin sen itse kokee"

10:33
Possen yllätys sai Martina Aitolehden kyyntelehtimään suorassa lähetyksessä

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti muistelee traagisesti kuolleen Steffi-siskonsa huumeongelmaa Tuija Pehkosen juontamassa podcastissa.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ja hänen muusikkovelipuolensa Joonathan Kettunen muistelevat traagisesti menehtynyttä Steffi-siskoaan äänikirjapalvelu Storytelissä julkaistussa Sisarusten kesken -podcastissa.

Sisarpuolet muistelevat podcastissa, että he elivät pikkulapsiaikansa tiiviisti yhdessä, kunnes Joonathan lähti yhteisen äidin ja muusikkoisänsä Edu Kettusen erottua isän kanssa maailmalle.

22-vuotiaana kuollut Steffi, oikealta nimeltään Stephanie, kärsi pahasta huumeongelmasta. Aitolehti on puhunut siskonsa ongelmista julkisuudessa aiemminkin. Nyt hän kertoo podcastissa, että välit pikkusiskoon katkaistiin velipuolen kanssa yhteisellä päätöksellä.

– Mun mielestä me tehtiin vähän niin kuin yhdessä semmoinen päätös, että nyt ei enää heru apua, Aitolehti muistelee Tuija Pehkosen juontamassa podcastissa.

Myös Ketunen on samaa mieltä, mutta muistuttaa, ettei päätöstä tehty hetkessä.

Kumpikin sisaruspuoli hämmästelee sitä, että pikkusisko ajautui huumekoukkuun, sillä tämä oli koulussa kympin tyttö.

Kettunen sanoo, että siskon kuoltua hän ei osannut enää surra, sillä surutyö oli tavallaan jo tehty siinä vaiheessa, kun välit katkesivat. Aitolehti kertoo kokeneensa tilanteen samoin. Sitä Steffiä, jonka Aitolehti ja Kettunen tunsivat, ei loppuvuosina enää ollut.

– Se ei ollut enää oma itsensä ja se meni tosi äkkiä, siis todella äkkiä, ihan siis siten, että ei sitä pysty selittämään ennen kuin sen itse kokee, Aitolehti tilittää.

– Kyllä sanon, että huumeet on niin paha asia, että mielestäni ehdottomasti pitäisi enemmän puhua nuorille ihmisille, että ne oikeasti on tappava juttu.

Podcastin juontaja Tuija Pehkonen tiedustelee kaksikolta, onko heille jäänyt Steffin viimeisistä vuosista katkeruutta.

– Itseäni välillä soimaan siitä, että sitten laittoi välit poikki, Aitolehti vastaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja