Markku Alénin kauhunhetket WRC-auton testeissä: "En muista, koska olisin pelännyt yhtä paljon"

Keskiviikkona 3.12. klo 22.45 MTV3:lla nähtävässä Teknavin syyskauden vauhdikkaassa päätösjaksossa testataan Citroën DS3 WRC sekä persoonallinen Caterhamin urheiluauto. Kauniin ja kansainvälisen tuulahduksen tarjoavat tonttutyttö Sara Sieppi ja Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck.

Joulu on kohta ovella, ja taas ollaan peruskysymyksen äärellä: mitä hankkia pukin konttiin? Apuun rientävät Teknavin sporttinen elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, jotka antavat joulun elektroniikkalahjavinkit.

Teknavin koeajajan Markku Alénin käsissä on nähty syksyn aikana jälleen huimia laitteita, ja todellinen herkkupala on säästynyt myös kauden viimeiseen koitokseen. Alén testaa Ranskassa Citroënin WRC-autoa yhdessä Kris Meeken kanssa ja kokee elämänsä rajuimman kyydityksen.

– Kyllä mä näin, että tullaan ihan ylikovaa siihen hyppyyn. Tästä lähtien mietin todella tarkkaan, että lähdenkö enää kenenkään kyytiin, Alén kertoo vakavana ennen omaa testisessiotaan.

Kehonrakennusta harrastava Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck on innokas autoilija ja raskaan sarjan Mini-mies. Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio hyppää suurlähettilään kyytiin ja selvittää, mikä Mini Cooperissa viehättää.

Brittivalmistaja Caterham on valmistanut persoonallisia ja kohtuullisen hintaisia urheiluautoja samalla tyylillä jo yli 50 vuotta – ja konsepti toimii edelleen. Teknavin testikuski Risto Virtanen ihastui välittömästi kaksipaikkaisen Caterham Seven -mallin ajo-ominaisuuksiin.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintana lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja