Markkasen Bullsilta katkera sulaminen – tappiokierre vain syvenee

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi yön kierroksella jo kymmenennen perättäisen ottelunsa koripallon NBA:ssa.

Loppu oli Bullsille katkera, sillä joukkue johti viimeisellä neljänneksellä Indiana Pacersia vastaan 16 pisteellä. Lopussa seisoivat kuitenkin Indianan voittolukemat 98-96.

Pacers johti ottelua ensimmäisen kerran, kun peliaikaa oli jäljellä enää 30 sekuntia. Lopussa Kris Dunn ja Markkanen pääsivät yrittämään koria, mutta kumpikin epäonnistui ja lopulta kentän tehokkaimman miehen Victor Oladipon kolmonen jäi ratkaisuksi. Oladipo heitti ottelussa 27 pistettä.

Indiana vei viimeisen erän lukemin 29-13. Bulls ei saanut viimeisen seitsemän minuutin aikana kuin yhden pelitilanneheiton sisään.

Siitä huolimatta kuusi Bulls-pelaajaa pääsi pisteissä kaksinumeroisille lukemille. Dunn heitti 18, Robin Lopez 16, Denzel Valentine 15, Bobby Portis 12 ja Markkanen sekä David Nwaba 11 pistettä.

Markkanen ja Bulls ovat pelanneet tällä kaudella 23 ottelua ja tappioita on jo 20.