Marja Tiura lehdessä: En ole ostettavissa tai lahjottavissa

Loikkauskohun keskellä viime päivät ollut kokoomuksen kansanedustaja Marja Tiura on kiitollinen kansalaisilta saamaansa palautteesta. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Mediapyörityksessä pääsiäisestä lähtien ollut Marja Tiura rauhoittu tällä hetkellä lomapaikassaan Pohjois-Kymenlaaksossa. Tiura kertoo lehden haastattelussa, kuinka hän kävi pääsiäisen aikaan läpi kunnon kiirastulen.

– Kun minut pilkottiin palasiksi, yritin puolustautua. Ihmissielu rakentuu kolmesta kulmakivestä, ne ovat usko, toivo ja rakkaus. Toivo on ollu tässä todella koetuksella. Silti en ole menettänyt uskoani ihmisiin.

Kova julkisuusmylläkkä on saanut Tiuran ajatuksia kasaan ja kansanedustaja kertoo näkevänsä asiat nyt oikeassa valossa.

– Ensin mietin, että tietyt henkilöt ovat suhtautuneet minuun poliitikkona kuin halpaan makkaraan. Nyt koen, että he ovat käsitelleet minua kuin jonkinlaista sijoitusta. Se on ihan käsittämätöntä. Kun sitten yhdestä sijoituksesta ei tullutkaan kokoomuksen ministeriä, sijoitta kuvitteli, että asia järjestyy puoluetta vaihtamalla.

Tiuran mukaan pääministeri Matti Vanhanen otti häneen yhteyttä sen jälkeen, kun oli keskustellut Tiurasta keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhosen kanssa.

– Vastasin, ettei tapaamiselle ole aihetta. En ollu itse aloitteellinen. Tästä on jäänyt eduskunnan käytäville elämään huhu, että olen ollut suunnittelemassa loikkausta. Ja tätä vastaan olen joutunut yksin puolustautumaan. En ole ostettavissa tai lahjottavissa.

Tiura on saanut kohun aikana paljon kannustusta kansalaisilta, joiden tuki on tuonut kansanedustajalle kyyneleet silmään.

– Kun olen oikein maassa, otan esiin jonkun viestin, ja saan siitä voimaa jatkaa eteenpäin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat